Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Янгольський бісквіт
Легкий, ніжний та справді нескладний десерт припаде до смаку вашим гостям.
10819
Інгредієнти
- Білок яєчний рідкий «ЯСЕНСВIТ» 250 г
- Цукор 190 г
- Борошно 80 г
- Сік лимона 1 десертна ложка
- Ванільний цукор 10 г
- Сіль на кінчику ножа
Опис рецепту
- Борошно просіяти в миску, додати половину цукру, ванільний цукор і сіль. Перемішати суху суміш віночком, щоб наситити киснем.
- Рідкий яєчний білок ЯСЕНСВІТ влити в чисту миску, додати сік лимона і збивати на середній або високій швидкості міксера до утворення легкої пишної піни. Поступово, не припиняючи збивання, додати цукор, що залишився. Збивати яєчні білки з цукром до середньої піни. Білкова маса має бути досить рідкою і при нахилі миски легко виливатися з неї.
- Додати до білкової маси суху суміш борошна. Швидко, але обережно перемішати масу за допомогою ложки або лопатки зверху-вниз, поки білки не вберуть у себе борошно.
- Круглу форму з отвором посередині діаметром 24 см скропити водою. Викласти тісто у форму і розрівняти поверхню. Поставити форму з тістом у заздалегідь розігріту до 180⁰С духовку. Випікати бісквіт 20-35 хвилин в залежності від духовки. Готовий бісквіт має збільшитися в розмірі в 1,5 рази і покритися золотою скоринкою.
- Форму з бісквітом вийняти з духовки, обережно перевернути. Залишити бісквіт охолонути на годину. Обережно ножем відокремити бісквіт від стінок форми, перевернути на блюдо, прикрасити сахарною пудрою, ягодами. Бісквіт можна випікати і у порційних формах для кексів.
СПОДОБАВСЯ ЦЕЙ РЕЦЕПТ? ТОДІ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ НАША ПІДБІРКА:
10819