Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Янгольський бісквіт

Янгольський бісквіт
Десерти

5 5

img564

Інгредієнти

  • Білок яєчний рідкий «ЯСЕНСВIТ»250 г
  • Цукор 190 г
  • Борошно80 г
  • Сік лимона1 десертна ложка
  • Ванільний цукор 10 г
  • Сільна кінчику ножа

Опис рецепту

image
  1. Борошно просіяти в миску, додати половину цукру, ванільний цукор і сіль. Перемішати суху суміш віночком, щоб наситити киснем.
  2. Рідкий яєчний білок ЯСЕНСВІТ влити в чисту миску, додати сік лимона і збивати на середній або високій швидкості міксера до утворення легкої пишної піни. Поступово, не припиняючи збивання, додати цукор, що залишився. Збивати яєчні білки з цукром до середньої піни. Білкова маса має бути досить рідкою і при нахилі миски легко виливатися з неї. 
  3. Додати до білкової маси суху суміш борошна. Швидко, але обережно перемішати масу за допомогою ложки або лопатки зверху-вниз, поки білки не вберуть у себе борошно.
  4. Круглу форму з отвором посередині діаметром 24 см скропити водою. Викласти тісто у форму і розрівняти поверхню. Поставити форму з тістом у заздалегідь розігріту до 180⁰С духовку. Випікати бісквіт 20-35 хвилин в залежності від духовки. Готовий бісквіт має збільшитися в розмірі в 1,5 рази і покритися золотою скоринкою.
  5. Форму з бісквітом вийняти з духовки, обережно перевернути. Залишити бісквіт охолонути на  годину. Обережно ножем відокремити бісквіт від стінок форми, перевернути на блюдо, прикрасити сахарною пудрою, ягодами.  Бісквіт можна випікати і у порційних формах для кексів. 
2020-12-29T18:01:03+02:002021-05-31T09:41:23+03:00
img564

empty