Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Апельсиновий рулет

Апельсиновий рулет

2.97 5

img 5181

Інгредієнти

  • Яйце куряче рідке «ЯСЕНСВIТ» 320 г
  • Цукор 300 г
  • Борошно 1 ч.л.
  • Апельсин 3 шт
  • Кориця мелена 1-2 ч.л.

Опис рецепту

Такі рулети в Португалії іноді готують з джемом, іноді без. Наш рецепт зі свіжими апельсинами. Але одне незмінне, до цього старовинного десерту в португальських кав'ярнях обов'язково подають чарочку портвейну.

  1. Помити апельсини. Натерти з них цедру та в іншу ємність вичавити сік. Змішати цукор (250 г) з борошном, додати яйця, сік та цедру двох апельсинів, добре збити.
  2. Підготуйте деко, змастіть його вершковим маслом (застеліть пергаментним папером для запікання). Отриману суміш вилийте на деко та випікайте в попередньо розігрітій до 220°C духовці приблизно 20 хвилин.
  3. Викладіть готовий корж на кухонний рушник, посипаний цукром (50 г), рівномірно просипте  корицею та швидко заверніть рулет. Дайте охолонути, тепер можна прикрасити часточками апельсину.
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-12-29T17:52:39+02:00 2021-05-27T12:51:39+03:00
img 5181