Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Апельсиновий рулет

TORTA DE LARANJA - один зі скарбів, що має португальська кухня. Рулет дуже солодкий з вираженим смаком апельсина та кориці. Він більше схожий на пудинг.
Інгредієнти
- Яйце куряче рідке «ЯСЕНСВIТ» 320 г
- Цукор 300 г
- Борошно 1 ч.л.
- Апельсин 3 шт
- Кориця мелена 1-2 ч.л.
Опис рецепту
Такі рулети в Португалії іноді готують з джемом, іноді без. Наш рецепт зі свіжими апельсинами. Але одне незмінне, до цього старовинного десерту в португальських кав'ярнях обов'язково подають чарочку портвейну.
- Помити апельсини. Натерти з них цедру та в іншу ємність вичавити сік. Змішати цукор (250 г) з борошном, додати яйця, сік та цедру двох апельсинів, добре збити.
- Підготуйте деко, змастіть його вершковим маслом (застеліть пергаментним папером для запікання). Отриману суміш вилийте на деко та випікайте в попередньо розігрітій до 220°C духовці приблизно 20 хвилин.
- Викладіть готовий корж на кухонний рушник, посипаний цукром (50 г), рівномірно просипте корицею та швидко заверніть рулет. Дайте охолонути, тепер можна прикрасити часточками апельсину.