Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Меренговий торт

Рецепт меренгового торта, який може приготувати кондитер-новачок!
Інгредієнти
- Горіхи 120 г
- Білки 120 г
- Цукор 180 г
- Кукурудзяний крохмаль 30 г
- Лимонний сік 0,5 ч. л.
- Сіль дрібка
- Вершки 33% 500 г
- Сир Маскарпоне 250 г
- Цедра лимонна 1 ч. л.
- Цукор 2 ст. л.
Опис рецепту
Рецепт меренгового торта, який може приготувати кондитер-новачок!
Основа десерту є меренга - хрумка зовні і ніжна всередині з додаванням крему і ягід.
Приготувати торт зовсім не складно, а результат Вас приємно здивує.
Головне мати 1 годину вільного часу, відмінний настрій та інгредієнти для приготування десерту. Приступимо до рецепту.
Приготування меренгового торта:
- Білки збити міксером разом з лимонним соком та сіллю до утворення легкої піни
- У два етапи ввести цукор. Збивати масу міксером 10-12 хвилин
- Додати крохмаль і 1-2 хвилинки просто перемішати до однорідності. Меренга повинна вийти глянцева та дуже стабільна
- Всипати горішки до меренги і перемішати лопаткою
- На пергаменті сформувати коржі
- Випікати в розігрітій духовці при 150 С, 30 хвилин
Крем для мереногового торта:
- Збити міксером вершки, додати сир Маскарпоне, цукор та цедру і ще раз збити
- Зібрати торт, змастити коржі кремом та прикрасити за власним смаком
Смачного!
Подобається цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка: