Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Персиковий пиріг

Персиковий пиріг

2.87 5

img 4991

Інгредієнти

  • Цукор 200 г
  • Борошно 200 г
  • Вершкове масло 200 г
  • Яйця "Ясенсвіт" 4 шт.
  • Розпушувач 1 ч. л
  • Коньяк 2 ч. л
  • Персики 6 шт
  • Ванільний цукор 1 ч. л

Опис рецепту

Запрошуємо вас зануритися в кулінарну подорож у світ ароматного десерту! Сьогодні ми поділимося з Вами чудовим рецептом - пирогом з персиками, який точно стане головною родзинкою вашого столу.

  • Очистити персики від шкіри, нарізати на великі скибки. Викласти в сковорідку, посипати цукром. На помірній температурі карамелізувати персики. Важливо, щоб персики були м’якими, але зберегли свою форму.
  • Після того, як персики набули карамельного відтінку, викласти їх на дно форми для запікання. Залити їх сиропом, який утворився під час карамелізації.  
  • Переходимо до готування тіста. У глибокій мисці розтерти вершкове масло разом з цукром. Додати яйця, ретельно перемішати до однорідної консистенції.  Додати просіяне борошно, розпушувач і коньяк. Вимішуємо до стану гладенького тіста, консистенції густої сметани. 
  • Влити тісто у форму до персиків. Розрівняти тісто за формою та поставити в попередньо розігріту духовку. 
  • Випікати 30 - 40 хвилин при температурі 180 градусів. 
  • Коли пиріг набув привабливого золотого відтінку та квартира наповнилась ароматом, вийміть пиріг з духовки та дайте трохи охолонути. 
  • Подайте персиковий пиріг теплим, додавши ванільне морозиво та м’яту. 

Такий пиріг буде чудовим доповненням до вечері, яку ви можете провести на свіжому повітрі з родиною та друзями. Насолоджуйтесь, адже в кожному шматочку пирога ви відчуєте атмосферу сонячного літа. 


Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка освіжаючих рецептів:


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2023-08-09T12:16:27+03:00 2024-06-18T10:39:01+03:00
img 4991