Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Розкішний тарт із журавлиною

Рецепт Тарт з журавлиною
Десерти

2.91 5

img 4090

Інгредієнти

  • Борошно 250 г
  • Вершкове масло 150 г
  • Цукор 270 г
  • Жовтки яйця "Ясенсвіт" 2 шт.
  • Сметана 1 ст. л
  • Цукор 200 г
  • Вершки жирні 250 г
  • Журавлина 200 г
  • Мигдальні пластівці 200 г

Опис рецепту

Світ смаку і гастрономічних відкриттів завжди радує нас несподіванками, а сьогодні хочемо запропонувати приготувати разом з нами щось особливе - вишуканий тарт з журавлиною. Десерт стане незабутньою прикрасою святкового столу, чудово створить атмосферу затишку під час вечірнього чаювання. А головне, що приготування цього тарту не вимагає багато часу для приготування. 

Для створення тарту ми рекомендуємо використовувати яйця “Для Духмяних Пирогів” від “Ясенсвіт”. 

Для тіста:

  • Масло збити з цукром (70 г) на пухку масу. Не припиняючи збивати, додати жовтки “Ясенсвіт”. 
  • Порціями підмішувати у масляну масу борошно і сметану. Вимішати гладке, еластичне тісто. 
  • Загорнути тісто у харчову плівку, покласти в холодильник на 2 години. 
  • Охолоджене тісто швидко обім’яти й розкатати в пласт, більший за діаметр форми (22 см). 
  • Застелити тістом форму для випікання, зробивши бортики. На тісті зробити проколи виделкою. 
  • Заздалегідь розігріту духовку, поставити випікати основу для тарта на 20-25 хвилин при температурі 180 С. 

Готуємо крем: 

  • Нагріти вершки й розтопити у них масло. В окремій посудині розтопити цукор до світлої карамелі та порціонно додавати у вершкову масу. 
  • Масу добре перемішати до однорідної консистенції та охолодити за кімнатної температури близько 30 хвилин. 

Формуємо тарт: 

  • В основу для тарта залити вершково-карамельний крем, розрівняти силіконовою лопаткою, зверху закласти журавлину та посипати мигдальними пластівцями. 
  • Випікати тарт в духовці близько 25 хвилин на 180 С. 
  • Готовий тарт дістати з духовки та дати йому охолонути. 

Ароматний тарт готовий, смачного! 



© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2023-09-20T16:42:41+03:00 2024-01-08T12:37:28+02:00
img 4090