Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Розкішний тарт із журавлиною
Розкішний тарт із пряною журавлиною у ніжно вершково-карамельному кремі на хрусткому коржі з мигдальними пластівцями. ➤ ТМ “ЯСЕНСВІТ”
4090
Інгредієнти
- Борошно 250 г
- Вершкове масло 150 г
- Цукор 270 г
- Жовтки яйця "Ясенсвіт" 2 шт.
- Сметана 1 ст. л
- Цукор 200 г
- Вершки жирні 250 г
- Журавлина 200 г
- Мигдальні пластівці 200 г
Опис рецепту
Світ смаку і гастрономічних відкриттів завжди радує нас несподіванками, а сьогодні хочемо запропонувати приготувати разом з нами щось особливе - вишуканий тарт з журавлиною. Десерт стане незабутньою прикрасою святкового столу, чудово створить атмосферу затишку під час вечірнього чаювання. А головне, що приготування цього тарту не вимагає багато часу для приготування.
Для створення тарту ми рекомендуємо використовувати яйця “Для Духмяних Пирогів” від “Ясенсвіт”.
Для тіста:
- Масло збити з цукром (70 г) на пухку масу. Не припиняючи збивати, додати жовтки “Ясенсвіт”.
- Порціями підмішувати у масляну масу борошно і сметану. Вимішати гладке, еластичне тісто.
- Загорнути тісто у харчову плівку, покласти в холодильник на 2 години.
- Охолоджене тісто швидко обім’яти й розкатати в пласт, більший за діаметр форми (22 см).
- Застелити тістом форму для випікання, зробивши бортики. На тісті зробити проколи виделкою.
- Заздалегідь розігріту духовку, поставити випікати основу для тарта на 20-25 хвилин при температурі 180 С.
Готуємо крем:
- Нагріти вершки й розтопити у них масло. В окремій посудині розтопити цукор до світлої карамелі та порціонно додавати у вершкову масу.
- Масу добре перемішати до однорідної консистенції та охолодити за кімнатної температури близько 30 хвилин.
Формуємо тарт:
- В основу для тарта залити вершково-карамельний крем, розрівняти силіконовою лопаткою, зверху закласти журавлину та посипати мигдальними пластівцями.
- Випікати тарт в духовці близько 25 хвилин на 180 С.
- Готовий тарт дістати з духовки та дати йому охолонути.
Ароматний тарт готовий, смачного!
4090