Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Рецепт безе (меренги)

Рецепт безе (меренги)
Десерти

3.33 5

img1374

Інгредієнти

  • Яйця4 штуки
  • Цукор 200 г
  • Лимонна кислота 1 дрібка

Опис рецепту

image
  1. Відокремте білки від жовтків.
  2. Змішайте цукор з лимонною кислотою і всипте в білки. Збивайте суміш міксером близько 15 секунд на середній швидкості.
  3. Тепер зробіть водяну баню, після закипання води потрібно зменшити вогонь і поставити зверху миску з білковою масою. У такому положенні потрібно збивати її ще протягом 10 хвилин.
  4. Зніміть білки з вогню і збивайте їх ще 2-4 хвилини.
  5. Наповнюємо білками кондитерський мішок і акуратно зціджуємо тістечка на деко, застелене пергаментним папером (також можна це зробити за допомогою чайної ложки).
  6. Духовку розігріваємо до 80-90 градусів і випікаємо безе протягом 30 хвилин. Щоб вони були білішими, можна використовувати більш низьку температуру - 50-60 градусів, і випікати протягом 40-45 хвилин.
  7. Ласощі готові. Смачного!
2020-05-08T12:19:14+03:002020-08-03T16:31:59+03:00
img1374

empty