Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Як приготувати безе

Безе — солодкі та хрумкі ласощі із запечених збитих із цукром яєчних білків родом із Франції. Ми приготуємо їх за класичним рецептом у домашніх умовах.
Інгредієнти
- Білок 200 г
- Цукор 200 г
- Лимонна кислота 1 дрібка
Опис рецепту
- Додайте до тарілки 200 грамів охолодженого рідкого білка.
- Змішайте цукор з лимонною кислотою і висипте в білки. Збивайте суміш міксером близько 15 секунд на середній швидкості.
- Тепер зробіть водяну баню, після закипання води потрібно зменшити вогонь і поставити зверху миску з білковою масою. У такому положенні потрібно збивати її ще протягом 10 хвилин.
- Зніміть білки з вогню і збивайте їх ще 2-4 хвилини.
- Наповнюємо білками кондитерський мішок і акуратно зціджуємо тістечка на деко, застелене пергаментним папером (також можна це зробити за допомогою чайної ложки).
- Духовку розігріваємо до 80-90 градусів і випікаємо безе протягом 30 хвилин. Щоб вони були білішими, можна використовувати більш низьку температуру - 50-60 градусів, і випікати протягом 40-45 хвилин.
Ласощі готові. Смачного!
Подобається цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка: