Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Як приготувати безе

класичне безе
Десерти

2.81 5

img9199

Інгредієнти

  • Білок200 г
  • Цукор 200 г
  • Лимонна кислота 1 дрібка

Опис рецепту

  • Додайте до тарілки 200 грамів охолодженого рідкого білка. 
  • Змішайте цукор з лимонною кислотою і висипте в білки. Збивайте суміш міксером близько 15 секунд на середній швидкості.

білок для безе

  • Тепер зробіть водяну баню, після закипання води потрібно зменшити вогонь і поставити зверху миску з білковою масою. У такому положенні потрібно збивати її ще протягом 10 хвилин.
  • Зніміть білки з вогню і збивайте їх ще 2-4 хвилини.

як правильно збити білок для безе

  • Наповнюємо білками кондитерський мішок і акуратно зціджуємо тістечка на деко, застелене пергаментним папером (також можна це зробити за допомогою чайної ложки).

як зробити безе

  • Духовку розігріваємо до 80-90 градусів і випікаємо безе протягом 30 хвилин. Щоб вони були білішими, можна використовувати більш низьку температуру - 50-60 градусів, і випікати протягом 40-45 хвилин.
  • Ласощі готові. Смачного!
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-05-08T12:19:14+03:002022-10-21T12:38:14+03:00
img9199