Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Рецепт медової коврижки

Пропонуємо приготувати медову коврижку на кефірі та вівсяних пластівцях.
Інгредієнти
- кефір0,5 л
- борошно1 ст.
- вівсяні пластівці1 ст.
- яйця3 шт.
- мед3 ст.л.
- цукор1/3 ст.
- олія1 ст.л.
Опис рецепту
- Соду додайте до кефіру, перемішайте. Покладіть туди вівсянку та залиште набухати на півгодини.
- Додайте цукор та мед, ретельно перемішайте при кімнатній температурі. Для тих, хто уникає цукор в кулінарних шедеврах просто замініть його ще однією ложкою меду.
- Збийте яйця, додайте до суміші.
- Всипте борошно. Мішайте до повністю однорідної маси. Якщо тісто рідке — додайте ще борошна.
- Змажте форму для випікання олією та розігрійте духовку до 180-200 градусів. Випікайте тісто 40-50 хвилин до готовності (перевірити можна за допомогою зубочистки).
- Наріжте готову страву на шматочки, змажте сиропом, варенням чи медом. Рекомендуємо подавати з чаєм та хорошим настроєм!