Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Рецепт медової коврижки

Рецепт медової коврижки на кефірі та вівсяних пластівцях
Десерти

4.25 5

img1020

Інгредієнти

  • кефір0,5 л
  • борошно1 ст.
  • вівсяні пластівці1 ст.
  • яйця3 шт.
  • мед3 ст.л.
  • цукор1/3 ст.
  • олія1 ст.л.

Опис рецепту

image


  1. Соду додайте до кефіру, перемішайте. Покладіть туди вівсянку та залиште набухати на півгодини.
  2. Додайте цукор та мед, ретельно перемішайте при кімнатній температурі. Для тих, хто уникає цукор в кулінарних шедеврах просто замініть його ще однією ложкою меду.
  3. Збийте яйця, додайте до суміші.
  4. Всипте борошно. Мішайте до повністю однорідної маси. Якщо тісто рідке — додайте ще борошна.
  5. Змажте форму для випікання олією та розігрійте духовку до 180-200 градусів. Випікайте тісто 40-50 хвилин до готовності (перевірити можна за допомогою зубочистки).
  6. Наріжте готову страву на шматочки, змажте сиропом, варенням чи медом. Рекомендуємо подавати з чаєм та хорошим настроєм!
2020-06-06T11:51:22+03:002020-08-28T18:46:01+03:00
img1020

empty