Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Рецепт медової коврижки

Рецепт медової коврижки на кефірі та вівсяних пластівцях
Десерти

3.15 5

img 8645

Інгредієнти

  • кефір 0,5 л
  • борошно 1 ст.
  • вівсяні пластівці 1 ст.
  • яйця 3 шт.
  • мед 3 ст.л.
  • цукор 1/3 ст.
  • олія 1 ст.л.

Опис рецепту


  1. Соду додайте до кефіру, перемішайте. Покладіть туди вівсянку та залиште набухати на півгодини.
  2. Додайте цукор та мед, ретельно перемішайте при кімнатній температурі. Для тих, хто уникає цукор в кулінарних шедеврах просто замініть його ще однією ложкою меду.
  3. Збийте яйця, додайте до суміші.
  4. Всипте борошно. Мішайте до повністю однорідної маси. Якщо тісто рідке — додайте ще борошна.
  5. Змажте форму для випікання олією та розігрійте духовку до 180-200 градусів. Випікайте тісто 40-50 хвилин до готовності (перевірити можна за допомогою зубочистки).
  6. Наріжте готову страву на шматочки, змажте сиропом, варенням чи медом. Рекомендуємо подавати з чаєм та хорошим настроєм!
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-06-06T11:51:22+03:00 2021-04-19T15:46:42+03:00
img 8645