Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Морозиво з полуницею

Морозиво з полуницею
Десерти

2.51 5

img 13506

Інгредієнти

  • Полуниця 400 г
  • Цукор 100 г
  • Вершки 33% 250 г
  • Йогурт 10% 150 мл

Опис рецепту

Рецепт морозива з полуницею 

Сезон полуниці розпочався, і це означає, що настав час приготувати домашнє полуничне морозиво, яке можна зробити лише за 5 хвилин. Зараз на прилавках багато свіжої полуниці, і якщо ви шукаєте варіанти смачного полуничного десерта, цей рецепт саме для вас!

Зберігайте рецепт домашнього морозива та готуйте разом з Ясенсвіт.

Багато господинь готують морозиво вдома, адже це безкінечна варіація смаків - м’ятне морозиво, пломбір, фісташкове, ПП (правильне харчування) морозиво, вершково-полуничне морозиво, тощо. Тут можна експериментувати, постійно змінюючи інгредієнти.

Сьогодні ми поділимося рецептом домашнього вершкового - морозива з полуницею.


Чому краще готувати морозиво самостійно?

Домашнє морозиво має багато переваг. Ви контролюєте всі інгредієнти, які використовуються, і можете уникнути шкідливих добавок, барвників і надмірної кількості цукру. Домашнє морозиво з полуницею та вершками не тільки смачне, але й корисне, оскільки полуниця багата на вітаміни і мінерали та додає морозиву освіжаючий смак.


Підготовка полуниці: 

  • Оберіть 400-450 г стиглої та ароматної полуниці. Попередньо помийте ягоди та видаліть всі хвостики.
  • Наріжте полуницю на середні шматочки.


Приготування полуничного пюре:

  • Помістіть нарізану полуницю в блендер і подрібніть до стану пюре. 
  • Перелийте полуничне пюре в ємність і відправте в морозильну камеру на 5-7 хвилин.


Приготування основи для морозива:

  • В окрему ємність вилийте охолоджені вершки (33% жирності).
  • Збийте вершки міксером на середніх обертах протягом кількох хвилин. 
  • Для кращого результату охолодіть вершки в морозильній камері за 5-10 хвилин до збивання.
  • Поступово додавайте цукор і продовжуйте збивати до утворення пишної маси.
  • Додайте до збитих вершків 10% йогурт і збивайте ще трохи до отримання густої маси.


Змішування:

  • Дістаньте полуничне пюре з морозильної камери і додайте його до вершково-йогуртової маси.
  • Обережно перемішайте все лопаткою або великою ложкою до однорідної консистенції.


Заморожування:

  • Перелийте полуничну масу в контейнер для морозива і відправте в морозильну камеру на одну годину.
  • Через годину дістаньте контейнер і добре перемішайте масу, розбиваючи всі кристалики льоду. Це робиться, щоб морозиво було однорідним і ніжним.


Фінальне заморожування:

  • Поверніть морозиво в морозильну камеру до повного застигання (приблизно на 5-6 годин).
  • Під час заморожування можна ще 1-2 рази перемішати морозиво, щоб досягти ідеальної текстури.


Поради у приготування морозива:

  • Для кращої текстури повторіть перемішування декілька разів.
  • Домашнє морозиво можна зберігати в морозильній камері до 2 тижнів.

Насолоджуйтеся всією родиною цим смачним, натуральним і корисним десертом, який ви приготували своїми руками!


Готуйте з любов'ю та насолоджуйтесь літом разом з домашнім морозивом!


Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка освіжаючих рецептів:

Рецепт полуничного десерту    ПОЛУНИЧНИЙ ДЕСЕРТ "НІЖНІСТЬ" 

Панна-котта    ІТАЛІЙСЬКИЙ ДЕСЕРТ ПАННА-КОТТА 

рецепт домашнього пломбіру    ДОМАШНЄ МОРОЗИВО ПЛОМБІР

Рецепт окрошки на айрані з білим йогуртом   ОКРОШКА НА АЙРАНІ З БІЛИМ ЙОГУРТОМ


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2024-05-24T11:36:29+03:00 2024-05-24T12:30:32+03:00
img 13506
замовити
онлайн