Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Запіканка з кабачків з яйцями

Запіканка з кабачків з яйцями

2.76 5

img 18572

Інгредієнти

  • Кабачки 800 г
  • Цибуля 2шт.
  • Яйця 4 шт.
  • Сир твердий або крем-сир 200 г
  • Борошно 3 ст. л.
  • Часник великий 4 зубчики
  • Кріп пів пучка
  • Петрушка пів пучка
  • Папріка 2 ч. л.
  • Перець молотий 1/8 ч.л.
  • Сіль до смаку
  • Сухарі панірувальні 4-5 ст. л.

Опис рецепту

Кабачок - це сезонний продукт і зазвичай хазяйки в літній період намагаються використовувати його якнайчастіше, адже він і смачний, і корисний. Кабачок можна смажити, тушкувати, маринувати, фарширувати або варити. А насиченість вітамінами й мікроелементами надихає на пошук все нових і нових рецептів. Всі ми чекаємо на літо, щоб зміцнити імунітет перед зимовим періодом. Приємна інформація: кабачок продукт низькокалорійний - на 100 г продукту всього 24 ккал. Він активізує травні процеси, покращує шкіру й волосся, виводить зайву воду з організму, знижує артеріальний тиск, посилює уважність, концентрацію й працездатність головного мозку, володіє низьким глікемічним індексом і є природним антиоксидантом. Завдяки всьому вище перерахованому, кабачок - основа більшості дієт.

Сьогодні у нас в меню запіканка з кабачків з сиром і яйцем. 

Обирайте інші смачні рецепти з нашого сайту: оладки з кабачками та сиром, кабачки з яйцем, деруни з кабачків і готуйте страви з кабачком із задоволенням.

  1. Кабачки вимити відрізати крайні частини та нарізати дрібною соломкою або натерти на великій тертці.
  2. Цибулю почистити нарізати соломкою.
  3. Часник натерти.
  4. Зробити суміш зі всіма інгредієнтами.
  5. Збити яйця, додати спеції, борошно, зелень та з'єднати з основною масою.
  6. Запікати при температурі 180-200°С 25-30хв. до рум’яної скоринки.
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2021-07-08T15:56:18+03:00 2022-10-12T17:20:04+03:00
img 18572
замовити
онлайн