Запіканка з кабачків з яйцями
Інгредієнти
- Кабачки 800 г
- Цибуля 2шт.
- Яйця 4 шт.
- Сир твердий або крем-сир 200 г
- Борошно 3 ст. л.
- Часник великий 4 зубчики
- Кріп пів пучка
- Петрушка пів пучка
- Папріка 2 ч. л.
- Перець молотий 1/8 ч.л.
- Сіль до смаку
- Сухарі панірувальні 4-5 ст. л.
Опис рецепту
Кабачок - це сезонний продукт і зазвичай хазяйки в літній період намагаються використовувати його якнайчастіше, адже він і смачний, і корисний. Кабачок можна смажити, тушкувати, маринувати, фарширувати або варити. А насиченість вітамінами й мікроелементами надихає на пошук все нових і нових рецептів. Всі ми чекаємо на літо, щоб зміцнити імунітет перед зимовим періодом. Приємна інформація: кабачок продукт низькокалорійний - на 100 г продукту всього 24 ккал. Він активізує травні процеси, покращує шкіру й волосся, виводить зайву воду з організму, знижує артеріальний тиск, посилює уважність, концентрацію й працездатність головного мозку, володіє низьким глікемічним індексом і є природним антиоксидантом. Завдяки всьому вище перерахованому, кабачок - основа більшості дієт.
Сьогодні у нас в меню запіканка з кабачків з сиром і яйцем.
Обирайте інші смачні рецепти з нашого сайту: оладки з кабачками та сиром, кабачки з яйцем, деруни з кабачків і готуйте страви з кабачком із задоволенням.
- Кабачки вимити відрізати крайні частини та нарізати дрібною соломкою або натерти на великій тертці.
- Цибулю почистити нарізати соломкою.
- Часник натерти.
- Зробити суміш зі всіма інгредієнтами.
- Збити яйця, додати спеції, борошно, зелень та з'єднати з основною масою.
- Запікати при температурі 180-200°С 25-30хв. до рум’яної скоринки.
Подобається цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка:
- ЗАПІКАНКА З КАБАЧКІВ З ЯЙЦЯМИ
- КАБАЧКИ З ЯЙЦЕМ
- ОЛАДКИ З КАБАЧКАМИ ТА СИРОМ
- ДЕРУНИ З КАРТОПЛІ
- ЗАПІКАНКА З БРОКОЛІ ТА КУРКОЮ
- ОВОЧЕВА ЗАПІКАНКА В ДУХОВЦІ
- КІШ З КУРКОЮ ТА ГРИБАМИ