Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

ОЛАДКИ З КАБАЧКАМИ ТА СИРОМ

джерело фото freepik.com , посилання на ресурс https://www.freepik.com

3.76 5

img1072

Інгредієнти

  • КАБАЧКИ 700 г
  • МОРКВА 150 г
  • ЧАСНИК 4 ЗУБЧИКА
  • ЯЙЦЕ 2 ШТ.
  • ПАНІРУВАЛЬНІ СУХАРІ 30 г
  • СИР (ТВЕРДИЙ) 110 г
  • СМЕТАНА (АБО ЙОГУРТ) 150 г
  • КОРІАНДР 1 Ч.Л.
  • ПЕТРУШКА 5 ГіЛОЧОК
  • СУМІШ ІТАЛІЙСЬКИХ ТРАВ ПІВТОРИ Ч.Л.
  • СІЛЬ, ПЕРЕЦЬЗА СМАКОМ
  • БІЛИЙ ПЕРЕЦЬ1 ЩІПКА
  • ОЛІЯДЛЯ СМАЖЕННЯ

Опис рецепту

image
  1. Вимити овочі. Відкласти сметану, 1 зубчик часнику, петрушку, щіпку білого перцю та пів ч.л. італійських трав для соусу.
  2. Взяти кабачки, доки вони ще молоді та ніжні буде достатньо добре їх промити. Для більш пізніх сортів краще шкірку зняти. Подрібніть їх на крупній терці. На дрібній терці натерти моркву та часник. Додайте сіль і перець за смаком. Щоб оладки не «розбіглися» на сковороді, дайте натертій масі постояти хвилин 20, після чого злийте накопичену рідину, трохи віджавши масу.
  3. Для соусу змішайте сметану (або йогурт) з подрібненими часником, петрушкою і спеціями.
  4. Додати до овочів натертий на дрібній терці сир, заздалегідь легко взбиті яйця, панірувальні сухарі та змішати.
  5. З отриманої суміші сформувати об’ємні оладки у формі котлеток та викласти їх на сковороду з розігрітою олією.
  6. Смажити по 4-5 хвилин на средньому вогні з кожної сторони до утворення золотистої скоринки. Далі накрити кришкою і дати їм пропектися 2-3 хвилини - це дозволить нам зберегти ніжну овочеву м’якоть під хрусткою скоринкою.
  7. При подачі оладки щедро присмачити соусом.

Смачного ВАМ!

2020-07-16T10:43:06+03:002020-08-28T18:39:06+03:00
img1072

empty