Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яєчний маринад для шашлику

Яєчний маринад для шашлику
Основні страви

3.63 5

img1027

Інгредієнти

  • Свинина 1-1,5 кг
  • Яйця “Справжні велетні”3-5 шт.
  • Цибуля2 головки
  • Рослинна олія1 ст.л.
  • Сіль, спеціїза смаком

Опис рецепту

image

Яйця можуть бути відмінним соусом для маринування шашлику, не вимагаючи ніяких додаткових інгредієнтів. Жовток пом'якшує м'ясо, а білок його обволікає, не даючи соку витікати. В результаті шашлик виходить м'яким, ніжним і ароматним. При цьому, смак яйця після приготування не відчувається.

  1. Поріжте м'ясо на шматочки, які підходять для насаджування на шампури, додайте сіль і спеції.
  2. Цибулю подрібніть у блендері або пропустіть через м'ясорубку.
  3. Збийте яйця вінчиком, додайте до них перемелену цибулю, рослинну олію, спеції.
  4. Ретельно перемішайте отриману суміш з м'ясом. Відправте м'ясо в холодильник маринуватися на 2-3 години.
  5. Готуйте шашлик вашим улюбленим способом — на мангалі, грилі або біля багаття.
  6. Подавайте м'ясо зі свіжими овочами, зеленню або маринованою цибулею, порізаною кільцями.

Смачного!

2020-06-27T14:21:11+03:002020-07-08T16:39:35+03:00
img1027

empty