Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Яєчний маринад для шашлику

Приготуйте шашлик в яєчному маринаді і ви здивуєтеся, яким смачним та ніжним виявиться м'ясо.
Інгредієнти
- Свинина 1-1,5 кг
- Яйця “Справжні велетні” 3-5 шт.
- Цибуля 2 головки
- Рослинна олія 1 ст.л.
- Сіль, спеції за смаком
Опис рецепту
Яйця можуть бути відмінним соусом для маринування шашлику, не вимагаючи ніяких додаткових інгредієнтів. Жовток пом'якшує м'ясо, а білок його обволікає, не даючи соку витікати. В результаті шашлик виходить м'яким, ніжним і ароматним. При цьому, смак яйця після приготування не відчувається.
- Поріжте м'ясо на шматочки, які підходять для насаджування на шампури, додайте сіль і спеції.
- Цибулю подрібніть у блендері або пропустіть через м'ясорубку.
- Збийте яйця вінчиком, додайте до них перемелену цибулю, рослинну олію, спеції.
- Ретельно перемішайте отриману суміш з м'ясом. Відправте м'ясо в холодильник маринуватися на 2-3 години.
- Готуйте шашлик вашим улюбленим способом — на мангалі, грилі або біля багаття.
- Подавайте м'ясо зі свіжими овочами, зеленню або маринованою цибулею, порізаною кільцями.
Смачного!
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВонлайн