Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яйце по-шотландськи з грибами

Яйце по-шотландськи з грибами

0 5

img195

Інгредієнти

  • філе куряче500 г
  • яйця курячі ТМ ЯСЕНСВІТ, розмір С17 шт.
  • білий хліб2 шматочки
  • шампіньйони200 г
  • цибуля1 шт.
  • молоко 100 мл
  • панірувальні сухарі4 ст.л.
  • борошно2 ст.л.
  • рослинна олія для смаження
  • свіжий кріпза смаком
  • сіль, перецьза смаком
  • мелені коріандр і мускатний горіхза смаком

Опис рецепту

image

Класичний рецепт яйця по-шотландськи повинен бути на м'ясному фарші з телятини або свинини. Сьогодні у нас кулінарний шедевр, який ідеально підійде для тих, хто уникає жирного м'яса. Куряче філе та гриби — маленький секрет шедевра. При помірному смаженні блюдо цілком підійде для пізніх етапів будь-якої білкової дієти. Отже, рецепт:

  1. Подрібніть куряче філе з цибулею в блендері або пропустіть через м'ясорубку.
  2. Відваріть гриби, подрібніть за Вашим улюбленим розміром шматочка і додайте у фарш разом з дрібно нарізаним кропом.
  3. Хлібну м'якоть (без кірочок) розмочіть в молоці, додайте у фарш. Можна її подрібнити за допомогою блендера.
  4. Додайте сіль та спеції. Перемішайте все до однорідної маси.
  5. Відваріть 6 яєць некруто — не більше 6 хвилин. Детальніше — в нашому матеріалі про способи варіння яєць.
  6. 1 яйце добре збийте вінчиком або виделкою.
  7. З фаршу сформуйте 6 коржів діаметром приблизно 10 см, викладіть їх на харчовій плівці.
  8. Варене очищене яйце обваляйте в борошні, покладіть на корж. За допомогою харчової плівки оберніть фарш навколо яйця. Сформуйте котлету у вигляді яйця. Змочіть котлету в мисці зі збитим яйцем, обваляте в панірувальних сухарях. Повторіть процедуру з усіма яйцями.
  9. Обсмажте котлети до рум'яної скоринки, так як Ви б робили обсмажування у фритюрі, потім викладіть на плоску поверхню для виходу непотрібної рідини і / або залишків олії на 2-3 хвилини.
  10. Страва готова. Подавайте із зеленню. Смачного!
2020-06-24T11:12:11+03:002020-06-24T11:17:17+03:00
img195

empty