Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Окрошка на мінеральній воді та заквасці

Рецепт окрошки на заквасці

2.78 5

img 16321

Інгредієнти

  • Яловичина або телятина 400 г
  • Яйця ТМ “ЯСЕНСВІТ” 3-4 шт.
  • Закваска 700 мл
  • Мінеральна вода 700 мл
  • Сметана 100 г
  • Картопля 2-3 шт.
  • Редиска 8-10 шт.
  • Огірок свіжий 2 шт.
  • Зелена цибуля 1 пучок
  • Кріп 1 пучок
  • Лимонний сік 3 ст.л.
  • Сіль за смаком

Опис рецепту

  1. Зваріть м'ясо у підсоленій воді до готовності (близько 40-90 хвилин, в залежності від того, яке м'ясо ви обрали). Дайте м'ясу охолонути, потім — наріжте дрібними кубиками.
  2. Змішайте закваску, мінеральну воду і сметану, а також лимонний сік. Додайте сіль. Дайте настоятися отриманій рідини протягом 30 хв.
  3. Зваріть картоплю в мундирі та яйця круто. Остудіть їх, а потім наріжте невеликими кубиками.
    УВАГА: якщо Ви виключите картоплю як інгредієнт, то у Вас вийде відмінна страва з будь-якої білкової дієти (Дюкана, кето-дієти, яєчної).
  4. Наріжте огірки та редиску тонкими кільцями.
  5. Дрібно поріжте кріп і зелену цибулю.
  6. Змішайте всі інгредієнти, залийте закваскою і злегка посоліть.
  7. Відправте окрошку в холодильник мінімум на 30-60 хвилин. І — смачного!

На замітку: ви можете експериментувати і використовувати різні варіанти заправок: нежирний кефір, тан, класичний квас, мінеральну воду і багато інших. Всі вони дадуть страві унікальні смакові особливості, наприклад, квас — терпкість, а кефір і тан — кислинку. Якщо ви не визначилися, з якою заправкою віддасте перевагу окрошці, можете порційно додавати до начинки різні її види та дегустувати.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-06-22T12:35:37+03:00 2022-06-21T20:09:34+03:00
img 16321
замовити
онлайн