Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Рецепт бурякового супу з яйцем

Простий, смачний і освіжаючий обід, який не потребує зусиль.
Інгредієнти
- буряк450 г
- яйця ТМ “ЯСЕНСВІТ”4 шт.
- сметана150 г
- свіжі огірки2 шт.
- листя салату2-3 шт.
- зелена цибуля, петрушка, кріпза смаком
- сільза смаком
- лимонний сік / лимонна кислотаз половини фрукту / 1,5 ч.л.
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Практично неможливо відстежити походження холодного освіжаючого супу з буряка — борщ, холодний червоний борщ, холодник з буряка, холодник литовський, білоруський, польський. Зрозумілим є одне: родом з країн Східної Європи, він по праву зайняв місце в літньому меню і гастрономічних книгах. Ось рецепт:
- Ретельно вимийте і почистіть буряк, покладіть його в каструлю і залийте водою (2,5-3 л) до верху. Додайте лимонний сік або кислоту, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь та варіть буряк без кришки до м'якості, близько 40 хвилин.
- Відваріть яйця круто. Дайте їм трохи охолонути, відокремте білки і наріжте їх дрібними кубиками.
- Також наріжте дрібними кубиками огірки, порубайте зелень та зелену цибулю.
- Коли буряк буде м'яким, обережно вийніть плоди і покладіть в холодну воду.
- Буряковий відвар процідіть кілька разів через марлю. Має вийти близько 1,5 л. Якщо вийшло менше — додайте води. Охолодіть відвар.
- Коли буряк остигне, наріжте його дрібними кубиками.
- У великій каструлі змішайте всі нарізані інгредієнти, додайте сіль, сметану, ретельно перемішайте.
- Залийте отриману суміш холодним буряковим відваром.
- Буряковий суп готовий. Смачного!
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Круасан з беконом
Не задано Основні страви

Піца Карбонара
30 хв. Основні страви