Традиційний іспанський суп - Гаспачо
Інгредієнти
- Томати 8 - 10 шт.
- Огірки 2 шт.
- Яйця "Ясенсвіт" 1 шт.
- Червона цибуля 1 шт.
- Перець 1 шт.
- Часник 2 зубчика
- Оливкова олія 2 ст. л.
- Бальзамічний оцет 2 ст. л.
- Базилік 1 гілочка
- Сіль за смаком
- Чорний перець за смаком
- Сухарики 100 г
Опис рецепту
Гаспачо традиційний іспанський суп - освіжаючий рецепт для літніх днів.
Гаспачо іспанський освіжаючий суп готується із соковитих томатів, огірків, болгарським перцем, цибулею, часником та з оливковою олією. Холодний іспанський Гаспачо — чудовий спосіб насолодитися смаком літа.
Гаспачо має неперевершений смак і багатий аромат свіжих овочів, ідеальна страва для легкого та смачного обіду, чи вечері під час спекотного дня.
Приготування іспанського холодного супу Гаспачо:
Страва розрахована на 8 порцій або на каструлю ємністю 2,5 - 3 л.
- Промити томати, огірок, цибулю і паприку під холодною водою.
- Зробити надрізи на томатах, викласти їх у жароміцну миску і залити окропом. Залишити на 2 хвилини. Потім злити гарячу воду та обдати помідори крижаною водою. Зняти кожуру з томатів, покласти в ємність 2-5 л. і перебити блендером до консистенції томатного соку.
- Нарізати огірки, цибулю і перець на невеликі кубики.
- Відварити одне яйце «Ясенсвіт», остудити у холодній воді та очистити.
- Викласти нарізані овочі у велику каструлю. Додати пресований часник, оливкову. олію, бальзамічний оцет, сіль та мелений чорний перець. Перемішати, поєднати рівномірно інгредієнти.
- Додати томатний сік до овочів і ще раз добре перемішати.
- Поставити Гаспачо в холодильник на 2 години.
Як гарно подавати холодний суп Гаспачо:
- Гаспачо прикрасити нарізаним яйцем, сухариками, свіжими листками базиліку.
Холодний іспанський суп Гаспачо готовий. Смачного!
Гаспачо — ідеальне поєднання свіжості, легкості та витонченості. Він надасть вам енергії та зарядить вас позитивним настроєм під час спекотних днів. Насолоджуйтесь холодним Гаспачо та кожним ковтком літа! А ми рекомендуємо переглянути літні білкові страви з поєднанням яєць та овочів: