Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Фрітата з цукіні

фрітата з кабачками, фратіта з цукіні

3.67 5

img302

Інгредієнти

  • Яєчна суміш «Омлет фірмовий» ЯСЕНСВІТ 500 г
  • Цукіні1 середній
  • Твердий сир 80 г
  • Масло вершкове 30 г
  • Часник 2-3
  • Сіль, перець за смаком

Опис рецепту

image

Фрітата — це традиційний італійський омлет, який готують з додаванням овочів (томатів, кабачків, цибулі), сиру, іноді грибів і запікають у духовці або ж у два етапи — спочатку підсмажують на сковороді, а в кінці ставлять в духову шафу.

Фрітата в духовці досить ситна і корисна страва, яку можна приготувати швидко не тільки на сніданок, а й на обід чи вечерю. Зовсім не містить борошна і складається тільки з корисних інгредієнтів. Не вимагає багато часу і готується просто, адже тепер вам не потрібно розбивати та перемішувати яйця і молоко. Ми це зробили за вас!

  1. Розігріти духовку до 200 С. Приготувати овочі, нарізавши цукіні кільцями товщиною 1 см. За відсутності цукіні можна замінити його на кабачок, гриби або спаржу. Подрібнити зелень.
  2. Форму для запікання змастити маслом, рівномірно посипати на дно подрібнену зелень і викласти кільця цукіні. Поставити в духовку доки цукіні не стануть м'якими (5-10 хвилин).
  3. Дістати з духовки форму з цукіні та зеленню. Залити у форму яєчну суміш. Яєчна суміш  омлет "Фірмовий» вже містить сіль. Алена свій смак можна додати дрібку солі та перцю.
  4. Запікати в духовці ще 15 хвилин. За кілька хвилин до готовності додати натертий сир.
2020-12-29T18:13:43+02:002021-05-26T10:15:34+03:00
img302

empty