Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Фрітата з цукіні
Пориньте в італійську кухню! Поєднання тільки корисних інгредієнтів. Рецепт не передбачає смаження.
5599
Інгредієнти
- Яєчна суміш «Омлет фірмовий» ЯСЕНСВІТ 500 г
- Цукіні 1 середній
- Твердий сир 80 г
- Масло вершкове 30 г
- Часник 2-3
- Сіль, перець за смаком
Опис рецепту
Рецепт фрітати з цукіні
Фрітата — це традиційний італійський омлет, який готують з додаванням овочів (томатів, кабачків, цукіні, цибулі), сиру, іноді грибів і запікають у духовці або ж у два етапи — спочатку підсмажують на сковороді, а в кінці ставлять в духову шафу.
Фрітата в духовці досить ситна і корисна страва, яку можна приготувати швидко не тільки на сніданок, а й на обід чи вечерю. Зовсім не містить борошна і складається тільки з корисних інгредієнтів. Не вимагає багато часу і готується просто, адже тепер вам не потрібно розбивати та перемішувати яйця і молоко. Ми це зробили за вас!
- Розігріти духовку до 200 С. Приготувати овочі, нарізавши цукіні кільцями товщиною 1 см. За відсутності цукіні можна замінити його на кабачок, гриби або спаржу. Подрібнити зелень.
- Форму для запікання змастити маслом, рівномірно посипати на дно подрібнену зелень і викласти кільця цукіні. Поставити в духовку доки цукіні не стануть м'якими (5-10 хвилин).
- Дістати з духовки форму з цукіні та зеленню. Залити у форму яєчну суміш. Яєчна суміш омлет "Фірмовий» вже містить сіль. Алена свій смак можна додати дрібку солі та перцю.
- Запікати в духовці ще 15 хвилин. За кілька хвилин до готовності додати натертий сир.
Вас також можуть зацікавити рецепти фрітати:
5599