Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Копчений бекон 4 кусочки
  • Яйця ЯСЕНСВІТ 8 шт.
  • Печериці (або суміш грибів) 300 г
  • Сир Чеддер 85 г
  • Рукола 50 г
  • Оливкова олія для смаження
  • Сіль та перець за смаком

Опис рецепту

Рецепт Фрітати з грибами та беконом

Фрітата має запікатися у духовій шафі, тому розігрійте її до 200 ºC та використовуйте пательню, що придатна для запікання. 

  • Бекон подрібнити й обсмажити на оливкової олії (це займе близько 2 хвилин). 
  • Додайте нарізані гриби та приправте сіллю й меленим перцем. 
  • Смажте протягом 5 хвилин, постійно помішуючи та доведіть гриби до золотистого кольору. 
  • Трішки збийте яйця й виліть їх на гриби або використовуйте готову яєчну суміш від Ясенсвіт
  • Рівномірно розкладіть зверху шматочки сиру. 

Поставте у духовку і запікайте близько 10 хвилин.

  • За цей час фрітата має "схопитися". 
  • Проведіть кухонною лопаткою уздовж країв омлету і акуратно перекладіть його на тарілку.
  • Подавайте фрітату, посипавши її руколою і скропивши невеликою кількістю оливкової олії та червоного винного оцту.

Смасного! 


Вам також можуть сподобатися рецепти італійскої фрітати: 

фрітата з кабачками, фратіта з цукіні    ФРІТАТА З ЦУКІНІ 

Фритата з броколі     ФРІТАТА З БРОКОЛІ

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-05T17:47:32+02:00 2024-05-15T11:00:11+03:00
img 9532
замовити
онлайн