Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Фріттата з грибами

Класична яєчна страва з Італії буде до вподоби кожному члену вашої родини.
Інгредієнти
- Копчений бекон4 кусочки
- Яйця ЯСЕНСВІТ8 шт.
- Печериці (або суміш грибів)300 г
- Сир Чеддер85 г
- Рукола50 г
- Оливкова олія для смаження
- Сіль та перецьза смаком
Опис рецепту
Фріттата має запікатися у духовій шафі, тому розігрійте її до 200 ºC та використовуйте пательню, що придатна для запікання. Бекон подрібнити й обсмажити на оливкової олії (це займе близько 2 хвилин). Додайте нарізані гриби та приправте сіллю й меленим перцем. Смажте протягом 5 хвилин, постійно помішуючи та доведіть гриби до золотистого кольору. Трішки збийте яйця й виліть їх на гриби. Рівномірно розкласти зверху шматочки сиру. Поставити у духовку і запікати близько 10 хвилин. За цей час фріттата має "схопитися". Провести кухонною лопаткою уздовж країв омлету і акуратно перекласти його на тарілку.
Подавати фріттату, посипавши її руколою і скропивши невеликою кількістю оливкової олії та червоного винного оцту.