Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Фріттата з грибами

Класична яєчна страва з Італії буде до вподоби кожному члену вашої родини.
Інгредієнти
- Копчений бекон 4 кусочки
- Яйця ЯСЕНСВІТ 8 шт.
- Печериці (або суміш грибів) 300 г
- Сир Чеддер 85 г
- Рукола 50 г
- Оливкова олія для смаження
- Сіль та перець за смаком
Опис рецепту
Рецепт Фрітати з грибами та беконом
Фрітата має запікатися у духовій шафі, тому розігрійте її до 200 ºC та використовуйте пательню, що придатна для запікання.
- Бекон подрібнити й обсмажити на оливкової олії (це займе близько 2 хвилин).
- Додайте нарізані гриби та приправте сіллю й меленим перцем.
- Смажте протягом 5 хвилин, постійно помішуючи та доведіть гриби до золотистого кольору.
- Трішки збийте яйця й виліть їх на гриби або використовуйте готову яєчну суміш від Ясенсвіт.
- Рівномірно розкладіть зверху шматочки сиру.
Поставте у духовку і запікайте близько 10 хвилин.
- За цей час фрітата має "схопитися".
- Проведіть кухонною лопаткою уздовж країв омлету і акуратно перекладіть його на тарілку.
- Подавайте фрітату, посипавши її руколою і скропивши невеликою кількістю оливкової олії та червоного винного оцту.
Смасного!