Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Фріттата з грибами

Фріттата з грибами

2.5 5

img593

Інгредієнти

  • Копчений бекон4 кусочки
  • Яйця ЯСЕНСВІТ8 шт.
  • Печериці (або суміш грибів)300 г
  • Сир Чеддер85 г
  • Рукола50 г
  • Оливкова олія для смаження
  • Сіль та перецьза смаком

Опис рецепту

image

Фріттата має запікатися у духовій шафі, тому розігрійте її до 200 ºC та використовуйте пательню, що придатна для запікання. Бекон подрібнити й обсмажити на оливкової олії (це займе близько 2 хвилин). Додайте нарізані гриби та приправте сіллю й меленим перцем. Смажте протягом 5 хвилин, постійно помішуючи та доведіть гриби до золотистого кольору. Трішки збийте яйця й виліть їх на гриби. Рівномірно розкласти зверху шматочки сиру. Поставити у духовку і запікати близько 10 хвилин. За цей час фріттата має "схопитися". Провести кухонною лопаткою уздовж країв омлету і акуратно перекласти його на тарілку.

Подавати фріттату, посипавши її руколою і скропивши невеликою кількістю оливкової олії та червоного винного оцту.

2019-12-05T17:47:32+02:002020-01-02T09:08:44+02:00
img593

empty