Кайзершмаррн з цукровою пудрою

Інгредієнти
- Яйця ЯСЕНСВІТ4 шт.
- Борошно1 склянка
- Молоко200 мл
- Цукор1 ст.л.
- Коньяк50 мл
- Родзинки50 г
- Сіль та цукрова пудраза смаком
- Вершкове маслодля смаження
Опис рецепту
Родзинки залити окропом і залишити на 5 хвилин. У мисці збити молоко із жовтками, цукром та коньяком. Додасти до суміші борошно й перемішати. Добре збити білки та акуратно ввести в основне тісто. Спочатку введіть 1/3 та ретельно перемішайте. Обережно додайте решту білків у тісто. Розігрійте пательну та додайте невелику кількість вершкового масла. Влийте половину тіста на сковорідку, зверху викладіть половину родзинок. Смажте млинець на середньому вогні, доки тісто «схопиться» зверху. Після цього переверніть на інший бік й одразу ж розламайте лопаткою млинець на частини. Досмажте до готовності та подавайте гарячим. Кожну порцію викладіть на тарілку, побризкайте коньяком та посипте цукровою пудрою. Подавати можна з яблучним або абрикосовим повидлом.