Укр
Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яйця по-віденські

Яйця по-віденські

0 5

img98

Інгредієнти

  • Яйця ЯСЕНСВІТ1 шт.
  • Білий хліб1 скибочка
  • Вершкове масло50 г
  • Сільза смаком

Опис рецепту

image

Зварити яйце так, щоб жовток залишався рідким і очистити його від шкаралупи, зазвичай потрібно 2-3 хвилини. Порізати хліб шматочками і покласти в чашку. Додати яйце, м’яке або розтоплене вершкове масло, все посолити і перемішати.

Яйця готові, подавайте до столу та смакуйте!

2019-11-18T16:55:25+02:002019-11-29T15:42:16+02:00
img98

empty