Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Яйця по-віденські
Щоб яєчня не набридла, пропонуємо вам різні рецепти на кожен день.
9430
Інгредієнти
- Яйця ЯСЕНСВІТ 1 шт.
- Білий хліб 1 скибочка
- Вершкове масло 50 г
- Сіль за смаком
Опис рецепту
Зварити яйце так, щоб жовток залишався рідким і очистити його від шкаралупи, зазвичай потрібно 2-3 хвилини. Порізати хліб шматочками і покласти в чашку. Додати яйце, м’яке або розтоплене вершкове масло, все посолити і перемішати.
Яйця готові, подавайте до столу та смакуйте!
9430