Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Фритата з броколі

Фритата з броколі

2.72 5

img 2747

Інгредієнти

  • Головка броколі 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Червоний перець 1 шт.
  • Яйця "Ясенсвіт" 4 шт.
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.
  • Сир Чеддер 400 г
  • Оливкова олія 1 ст. л
  • Крес-салат 1 пучок
  • Шпинат 1 пучок
  • Рукола 1 пучок
  • Петрушка 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • Копчена паприка за смаком

Опис рецепту

Рецепт Фритати з броколі

Почніть свій ранок так, як це роблять справжні італійці - приготуйте смачний та поживний сніданок та насолоджуйтесь смаком Італії з самого ранку. Ця страва поєднує ніжний смак яєць з насиченим ароматним броколі та сиром, створюючи справжню гастрономічну насолоду. 

Приготувати Фритату з броколі просто та не займає багато часу. Тож, почнемо готувати! 

Приготування Фритати з броколі:

  • Почистити та нарізати кубиками картоплю, обжарити на сковороді до золотистої скоринки. 
  • Порізати ріпчасту цибулю та перець на тонкі скибочки, розібрати броколі на суцвіття. Смажити 10 хвилин до золотистої скоринки, овочі повинні залишатися аль денте.
  • Яйця «Ясенсвіт» розбити в мисці та збити їх, додати натертий чедер, сіль, перець та копчену паприку. Перемішати. 
  • У форму для запікання викласти: картоплю, перець, цибулю, броколі, крес-салат, шпинат, руколу та петрушку. Залити яєчною сумішшю, покривши повністю дно форми. 
  • У попередньо розігрітій духовці випікати фритату з броколі 25 хвилин на 180 градусів. Запікати до золотистого кольору. 
  • Готову фритату прикрасити залишками зелені та полити оливковою олією. 

Смачного! 


Вас також можуть зацікавити рецепти італійської Фритати: 

Фритата З грибами  ФРИТАТА З ГРИБАМИ

фрітата з кабачками, фратіта з цукіні    ФРИТАТА З ЦУКІНІ 




© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2023-09-12T15:15:02+03:00 2024-05-15T09:35:07+03:00
img 2747
замовити
онлайн