Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Фритата з броколі
Ароматна та смачна фритата з броколі - ідеальний спосіб розпочати свій день з ситного та здорового сніданку.
3667
Інгредієнти
- Головка броколі 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Червоний перець 1 шт.
- Яйця "Ясенсвіт" 4 шт.
- Ріпчаста цибуля 1 шт.
- Сир Чеддер 400 г
- Оливкова олія 1 ст. л
- Крес-салат 1 пучок
- Шпинат 1 пучок
- Рукола 1 пучок
- Петрушка 1 пучок
- Сіль за смаком
- Чорний перець за смаком
- Копчена паприка за смаком
Опис рецепту
Рецепт Фритати з броколі
Почніть свій ранок так, як це роблять справжні італійці - приготуйте смачний та поживний сніданок та насолоджуйтесь смаком Італії з самого ранку. Ця страва поєднує ніжний смак яєць з насиченим ароматним броколі та сиром, створюючи справжню гастрономічну насолоду.
Приготувати Фритату з броколі просто та не займає багато часу. Тож, почнемо готувати!
Приготування Фритати з броколі:
- Почистити та нарізати кубиками картоплю, обжарити на сковороді до золотистої скоринки.
- Порізати ріпчасту цибулю та перець на тонкі скибочки, розібрати броколі на суцвіття. Смажити 10 хвилин до золотистої скоринки, овочі повинні залишатися аль денте.
- Яйця «Ясенсвіт» розбити в мисці та збити їх, додати натертий чедер, сіль, перець та копчену паприку. Перемішати.
- У форму для запікання викласти: картоплю, перець, цибулю, броколі, крес-салат, шпинат, руколу та петрушку. Залити яєчною сумішшю, покривши повністю дно форми.
- У попередньо розігрітій духовці випікати фритату з броколі 25 хвилин на 180 градусів. Запікати до золотистого кольору.
- Готову фритату прикрасити залишками зелені та полити оливковою олією.
Смачного!
Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка смачних рецептів:
3667