Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Млинці зі шпинатом

Млинці зі шпинатом — корисна, незвичайно красива страва для всієї родини. Таким сніданком ви однозначно здивуєте домочадців.
Інгредієнти
- Яйця 2 шт.
- Молоко 250-270 мл
- Борошно пшеничне 200 г
- Шпинат 100 г
- Олія 2-3 ст. л.
- Цукор ½ ст. л.
- Сіль 1 дрібка
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Шпинатні млинці — це звичайні млинці, але з яскравим, зеленим забарвленням, яке досягається завдяки додаванню натурального барвника — подрібненого шпинату. Таке частування виглядає досить незвичайно, але на смак страва дуже ніжна.
Перейдемо до приготування.
- Промийте шпинат і викладіть на рушник чи серветку, дайте висохнути.
- Видаліть з листя ніжки, додайте в чашу блендера, подрібніть до однорідного пюре разом із олією.
- У зручній глибокій мисці збийте яйця з сіллю і цукром. До яєчної суміші додайте шпинатне пюре, перемішайте.
- Введіть поступово просіяне борошно і перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
- В кінці так само поступово введіть молоко.
- Перемішайте тісто черпаком, яким зазвичай користуєтеся для приготування млинців, аби зрозуміти консистенцію. Якщо тісто рідке, додайте трохи просіяного борошна, якщо густе — молока.
- Смажте млинці на середньому вогні по 1-1,5 хвилин з кожного боку, як зазвичай.
Готові шпинатні млинці можна подати як самостійну страву, а можна з начинками. Добре підійде фета, м'який вершковий сир, бринза, солона риба, ікра, сир. Млинці зі шпинату можна використовувати як закуску для гостей, адже вони виглядають, погодьтеся, ефектно.
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВонлайн