Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Млинці зі шпинатом

Млинці зі шпинатом
Млинці

3 5

img223

Інгредієнти

  • Яйця2 шт.
  • Молоко250-270 мл
  • Борошно пшеничне200 г
  • Шпинат 100 г
  • Олія2-3 ст. л.
  • Цукор ½ ст. л.
  • Сіль1 дрібка

Опис рецепту

image

Шпинатні млинці — це звичайні млинці, але з яскравим, зеленим забарвленням, яке досягається завдяки додаванню натурального барвника — подрібненого шпинату. Таке частування виглядає досить незвичайно, але на смак страва дуже ніжна.

Перейдемо до приготування.

  1. Промийте шпинат і викладіть на рушник чи серветку, дайте висохнути.
  2. Видаліть з листя ніжки, додайте в чашу блендера, подрібніть до однорідного пюре разом із олією.
  3. У зручній глибокій мисці збийте яйця з сіллю і цукром. До яєчної суміші додайте шпинатне пюре, перемішайте.
  4. Введіть поступово просіяне борошно і перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
  5. В кінці так само поступово введіть молоко.
  6. Перемішайте тісто черпаком, яким зазвичай користуєтеся для приготування млинців, аби зрозуміти консистенцію. Якщо тісто рідке, додайте трохи просіяного борошна, якщо густе — молока.
  7. Смажте млинці на середньому вогні по 1-1,5 хвилин з кожного боку, як зазвичай.

млинці зі шпинатом

Готові шпинатні млинці можна подати як самостійну страву, а можна з начинками. Добре підійде фета, м'який вершковий сир, бринза, солона риба, ікра, сир. Млинці зі шпинату можна використовувати як закуску для гостей, адже вони виглядають, погодьтеся, ефектно.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-01-06T16:58:50+02:002022-01-11T16:55:31+02:00
img223

empty