Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Млинці на мигдальному молоці
Ніжні, солодкі млинці на мигдальному молоці стануть чудовим доповненням здорового раціону.
18124
Інгредієнти
- Яйця 2 шт.
- Мигдальне молоко 400 мл
- Борошно 150 г
- Сіль дрібка
- Цукор 2 ст. л.
- Рослинна олія 1 ст. л.
Опис рецепту
Для приготування млинців зовсім необов'язково використовувати звичайне коров'яче молоко, адже є його замінники. Мигдальне молоко чудово підходить для приготування тонких млинців. Легкий аромат і смак мигдалю зробить страву навіть цікавішою, ніж ту, що приготовлена за класичним рецептом.
У мигдальному молоці багато заліза, вітаміну С і D, тому воно посідає почесне місце у здоровому раціоні. Дієтологи рекомендують вживати рослинне молоко з мигдалю в міру, адже воно досить калорійне (51 ккал на 100 г продукту), і звичайно продукт не підійде тим, хто має алергію на горіхи.
Складнощів з приготуванням млинців у вас не виникне. Єдине, необхідно регулювати кількість цукру, тому що у різних виробників молоко відрізняється на смак.
- Збийте яйця з цукром і сіллю і додайте частину молока — близько 100 мл на око.
- Додайте порційно до рідкої суміші ретельно просіяне борошно. Працюйте активно віночком або міксером, щоб не утворилися грудочки.
- Додайте олію.
- Добре розігріту сковороду змастіть рослинною або вершковою олією.
- За допомогою половника розподіліть порцію тіста по сковороді і смажте, як звичайні млинці.
- Подавайте із солодкими начинками у теплому вигляді.
Смачного!
СПОДОБАВСЯ ЦЕЙ РЕЦЕПТ? ТОДІ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ НАША ПІДБІРКА МЛИНЦІВ:
- МЛИНЦІ З ВІВСЯНОГО МОЛОКА
- МЛИНЦІ НА КОКОСОВОМУ МОЛОЦІ
- НАЛИСНИКИ З СИРОМ
- МЛИНЦІ НА ВОДІ
- МЛИНЦІ ЗІ ШПИНАТОМ
18124