Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Млинці на мигдальному молоці

Млинці на мигдальному молоці
Млинці

3.09 5

img1024

Інгредієнти

  • Яйця2 шт.
  • Мигдальне молоко400 мл
  • Борошно150 г
  • Сільдрібка
  • Цукор2 ст. л.
  • Рослинна олія1 ст. л.

Опис рецепту

image

Для приготування млинців зовсім необов'язково використовувати звичайне коров'яче молоко, адже є його замінники. Мигдальне молоко чудово підходить для приготування тонких млинців. Легкий аромат і смак мигдалю зробить страву навіть цікавішою, ніж ту, що приготовлена за класичним рецептом.

У мигдальному молоці багато заліза, вітаміну С і D, тому воно посідає почесне місце у здоровому раціоні. Дієтологи рекомендують вживати рослинне молоко з мигдалю в міру, адже воно досить калорійне (51 ккал на 100 г продукту), і звичайно продукт не підійде тим, хто має алергію на горіхи.

Складнощів з приготуванням млинців у вас не виникне. Єдине, необхідно регулювати кількість цукру, тому що у різних виробників молоко відрізняється на смак.

  1. Збийте яйця з цукром і сіллю і додайте частину молока — близько 100 мл на око.
  2. Додайте порційно до рідкої суміші ретельно просіяне борошно. Працюйте активно віночком або міксером, щоб не утворилися грудочки.
  3. Додайте олію.
  4. Добре розігріту сковороду змастіть рослинною або вершковою олією.
  5. За допомогою половника розподіліть порцію тіста по сковороді і смажте, як звичайні млинці.
  6. Подавайте із солодкими начинками у теплому вигляді.

Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-02-09T10:58:18+02:002022-02-09T10:58:38+02:00
img1024

empty