Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Млинці з вівсяного молока

Млинці з вівсяного молока
Млинці

3.31 5

img908

Інгредієнти

  • ЯЙЦЕ РІДКЕ100 г
  • Вівсяне молоко 400 мл
  • Борошно 165 г
  • Соняшникова олія2 ст. л.
  • Цукор1 ст. л.
  • Сіль1 дрібка
  • Сода½ ч. л.

Опис рецепту

image

Користь вівсяного молока важко переоцінити. Воно не тільки багате на вітаміни і мінерали, але й відмінно засвоюється, допомагає виводити з організму зайву рідину, при цьому — дуже низькокалорійне і досить смачне.

Використовуючи вівсяне молоко для млинців, ви не тільки зменшите підсумковий калораж страви, але й зробите її більш корисною і легкою.

Вівсяне молоко відмінно з'єднується з рештою інгредієнтів тіста, тому складнощів з приготуванням млинців у вас виникнути не повинно.

Приступимо.

  1. Збийте 100 г рідкого яйця із сіллю, цукром до однорідності.
  2. Додайте до яєчної маси близько 100 мл молока, перемішайте і введіть поступово за кілька етапів просіяне борошно.
  3. До отриманої густої маси влийте залишок вівсяного молока і з'єднайте за допомогою віночка всі інгредієнти між собою.
  4. Додайте в майже готове тісто половину чайної ложки соди. Для гасіння можна використовувати оцет чи лимонний сік. Запаху соди у готових млинцях ви не відчуєте.
  5. Вкінці додайте олію.
  6. Випікайте млинці на гарячій сковороді по 1-1,5 хвилин з кожного боку. Для смаження першого використовуйте трохи вершкового масла. За необхідності регулюйте температуру; ідеальна схема — смажити перший млинець на сильному вогні, решта — на середньому.

Смачного.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-02-14T15:44:55+02:002022-02-14T15:44:55+02:00
img908

empty