Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Млинці з вівсяного молока
Ніжний млинчики на вівсяному молоці легко готуються та ідеально підходять тим, хто віддає перевагу рослинному молоку.
17461
Інгредієнти
- ЯЙЦЕ РІДКЕ 100 г
- Вівсяне молоко 400 мл
- Борошно 165 г
- Соняшникова олія 2 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Сіль 1 дрібка
- Сода ½ ч. л.
Опис рецепту
Користь вівсяного молока важко переоцінити. Воно не тільки багате на вітаміни і мінерали, але й відмінно засвоюється, допомагає виводити з організму зайву рідину, при цьому — дуже низькокалорійне і досить смачне.
Використовуючи вівсяне молоко для млинців, ви не тільки зменшите підсумковий калораж страви, але й зробите її більш корисною і легкою.
Вівсяне молоко відмінно з'єднується з рештою інгредієнтів тіста, тому складнощів з приготуванням млинців у вас виникнути не повинно.
Приступимо.
- Збийте 100 г рідкого яйця із сіллю, цукром до однорідності.
- Додайте до яєчної маси близько 100 мл молока, перемішайте і введіть поступово за кілька етапів просіяне борошно.
- До отриманої густої маси влийте залишок вівсяного молока і з'єднайте за допомогою віночка всі інгредієнти між собою.
- Додайте в майже готове тісто половину чайної ложки соди. Для гасіння можна використовувати оцет чи лимонний сік. Запаху соди у готових млинцях ви не відчуєте.
- Вкінці додайте олію.
- Випікайте млинці на гарячій сковороді по 1-1,5 хвилин з кожного боку. Для смаження першого використовуйте трохи вершкового масла. За необхідності регулюйте температуру; ідеальна схема — смажити перший млинець на сильному вогні, решта — на середньому.
Смачного.
Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка млинців:
- МЛИНЦІ НА ВОДІ
- МЛИНЦІ НА МОЛОЦІ
- МЛИНЦІ НА РИСОВОМУ БОРОШНІ
- ЗАВАРНІ МЛИНЦІ НА КЕФІРІ
- ЗАВАРНІ МЛИНЦІ НА МОЛОЦІ
- НАЛИСНИКИ З СИРОМ
- МЛИНЦІ З ШПИНАТОМ
17461