Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Заварні млинці на кефірі

Заварні млинці на кефірі
Млинці

2.78 5

img5473

Інгредієнти

  • Яйця2 шт.
  • Кефір500 г
  • Борошно325 г
  • Цукор75 г
  • Сіль2 дрібки
  • Содапів чайної ложки
  • Гаряча вода250 г
  • Соняшникова олія5 ст. л.

Опис рецепту

image

Кефір відмінно підходить не тільки для приготування пишних виробів, на кшталт панкейків або оладок, але й для тонких млинців. На деяких кулінарних ресурсах пишуть, що це найсмачніші, мереживні та пишні млинці серед усіх популярних видів. Ми не могли оминути такий чудовий рецепт і розповімо детальніше про тонкощі приготування.

Для початку, з'ясуємо, у чому перевага кефіру. Кисломолочна основа робить готовий виріб дуже м'яким та мереживним. Замість кефіру можна використовувати ряжанку, сметану з низьким відсотком жирності. А завдяки окропу млинці при перевертанні на сковороді не порвуться і швидко приготуються.

Перед приготуванням дістаньте продукти на пів години з холодильника, щоб вони стали приблизно однієї температури і легко поєднались між собою у тісті.

Приступимо.

  1. Змішайте яйця з сіллю та цукром, збийте віночком.
  2. Додайте до яєчної суміші половину кефіру, змішайте та введіть борошно. До густої маси додайте другу половину кефіру. Завдяки такій черговості додавання продуктів вам вдасться уникнути утворення грудочок.
  3. В окремому посудині змішайте соду і окріп. Як тільки рідина прореагує, додайте її до основної частини тіста.
  4. Вкінці додайте олію.
  5. Смажте млинці на гарячій сковороді по одній хвилині. Для приготування першого млинця можете використовувати трохи вершкового масла.

Подавайте млинці гарячими. Особливо заварні млинці на кефірі смакують із солодкими начинками.

Смачного.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-01-31T18:25:52+02:002022-03-18T20:02:34+02:00
img5473

empty