Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Млинці на пиві

Цікавий варіант млинців на пиві з двома видами борошна. Його можна готувати з начинками, як ситну основну страву чи сніданок.
Інгредієнти
- Пшеничне борошно 250 г
- Житнє борошно 50 г
- Світле пиво 600 мл
- Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
- Сіль ½ ч.л.
- Рослинна олія 60 мл
- Сметана для подачі
- Цукор 1 ст. л.
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Якщо ви любите експерименти і радувати сім'ю чимось смачним і незвичайним, то рецепт млинців на пиві вам знадобиться. Млинці на пиві виходять дуже м'якими та ніжними, що тануть у роті, підходять для будь-якої солоної начинки, запах та смак пива у готовому виробі не відчувається.
Приступимо.
- Яйця змішайте із сіллю, цукром та рослинною олією віночком.
- Борошно ретельно змішайте та просійте, додайте до яєчної маси.
- У густу масу введіть пиво, доведіть тісто до однорідності.
- Залиште тісто на млинці на 20 хвилин.
- Випікайте з кожного боку по 1-1,5 хвилини, стежте, щоб млинець не підгорів.
Подавайте обов'язково гарячими зі сметаною. Смачного.