Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Млинці на молоці

млинці на молоці

2.8 5

img 20185

Інгредієнти

  • Яйця 2 шт.
  • Молоко 1 л
  • Борошно пшеничне 15-20 ст. л.
  • Олія 5-6 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1 дрібка

Опис рецепту

Тонкі млинці на молоці — відмінна основа для більшості начинок. Млинці виходять м'якими, еластичними, легко смажаться, а приготування займе у вас від сили 20 хвилин.

Приступимо.

  1. Два яйця збийте із сіллю та цукром до однорідності.
  2. До яєць додайте олію, знову перемішайте.
  3. Черга за борошном. Тут зупинимося, аби пояснити нюанси. По-перше, борошно слід вводити саме на цьому етапі, а не після молока, інакше грудочок вам не уникнути. Розмішати борошно у великій кількості рідини без міксера проблематично. По-друге, все борошно має бути просіяним. Так млинці вийдуть гладкими, ніжними, як з обкладинки.
  4. У досить круту суміш із яєць, олії та борошна почніть поступово водити молоко кімнатної температури. Краще робити це порціями, вимішувати тісто і роблячи його все рідшим і рідшим.
  5. Смажте млинці по 1,5 хвилини на середньому вогні з кожного боку.
  6. За необхідності перед приготуванням першого млинця додайте на сковорідку трохи вершкового масла.

Додавайте до готових млинців солодку яблучну, сирну чи макову начинку. Або сформуйте солоні налисники з додаванням грибів, перекрученого м'яса чи шматочків червоної риби.

Урізноманітнюйте свої кулінарні вподобання. Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-01-03T10:24:20+02:00 2023-02-07T13:16:50+02:00
img 20185