Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Млинці на молоці

млинці на молоці
Млинці

2.88 5

img8750

Інгредієнти

  • Яйця2 шт.
  • Молоко1 л
  • Борошно пшеничне15-20 ст. л.
  • Олія5-6 ст. л.
  • Цукор1 ст. л.
  • Сіль1 дрібка

Опис рецепту

image

Тонкі млинці на молоці — відмінна основа для більшості начинок. Млинці виходять м'якими, еластичними, легко смажаться, а приготування займе у вас від сили 20 хвилин.

Приступимо.

  1. Два яйця збийте із сіллю та цукром до однорідності.
  2. До яєць додайте олію, знову перемішайте.
  3. Черга за борошном. Тут зупинимося, аби пояснити нюанси. По-перше, борошно слід вводити саме на цьому етапі, а не після молока, інакше грудочок вам не уникнути. Розмішати борошно у великій кількості рідини без міксера проблематично. По-друге, все борошно має бути просіяним. Так млинці вийдуть гладкими, ніжними, як з обкладинки.
  4. У досить круту суміш із яєць, олії та борошна почніть поступово водити молоко кімнатної температури. Краще робити це порціями, вимішувати тісто і роблячи його все рідшим і рідшим.
  5. Смажте млинці по 1,5 хвилини на середньому вогні з кожного боку.
  6. За необхідності перед приготуванням першого млинця додайте на сковорідку трохи вершкового масла.

Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-01-03T10:24:20+02:002022-01-31T18:27:48+02:00
img8750

empty