Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Заварні млинці на молоці

Заварні млинці з дірочками на молоці та окропі — надзвичайно ніжні та м'які. Підходять для будь-яких начинок, але й гарно смакують без нічого.
Інгредієнти
- ЯЙЦЕ РІДКЕ 100 г
- Молоко 250 мл
- Борошно пшеничне 180 г
- Вода 125 мл
- Олія 2 ст. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Цукор 1 ст. л.
Опис рецепту
Млинці на молоці та окропі відрізняються пористою текстурою, м'якістю, водночас сам млинець виходить досить тонким. Щоб приготувати правильне млинцеве заварне тісто необхідно дотримуватись пропорцій, ретельно просіювати борошно і додавати гарячу воду в самому кінці, щоб отримати гарні, витончені бульбашки.
Приступимо до приготування.
- Добре збийте яйця з цукром і сіллю віночком.
- В яєчну суміш введіть добре просіяне борошно і перемішайте. У вас вийде густа, але пластична маса.
- Почніть поступово вводити молоко кімнатної температури та обережно перемішувати. Доведіть тісто до однорідності.
- Додайте рафіновану рослинну олію і залиште тісто при кімнатній температурі на 20 хвилин.
- В кінці додайте в тісто крутий окріп і швидко все перемішайте, щоб вийшли бульбашки.
- Смажте млинець з кожного боку по 25-30 с. Не чекайте поки підсушаться краєчки млинця, щоб усередині він залишився м'яким і не довелося після приготування додатково змащувати кожен млинець маслом.
Подавайте заварні млинці з будь-якими начинками на власний смак. Наприклад, сформуйте налисники з сиром, маком чи яблуками. Смачного.
СПОДОБАВСЯ ЦЕЙ РЕЦЕПТ? ТОДІ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ НАША ПІДБІРКА МЛИНЦІВ:
- МЛИНЦІ НА ВОДІ
- МЛИНЦІ З МАКОВОЮ НАЧИНКОЮ
- МЛИНЦІ НА РИСОВОМУ БОРОШНІ
- ЗАВАРНІ МЛИНЦІ НА КЕФІРІ
- ЗАВАРНІ МЛИНЦІ НА МОЛОЦІ
- НАЛИСНИКИ З СИРОМ
- МЛИНЦІ З ШПИНАТОМ