Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Заварні млинці на молоці

Заварні млинці на молоці

2.63 5

img 78086

Інгредієнти

  • ЯЙЦЕ РІДКЕ 100 г
  • Молоко 250 мл
  • Борошно пшеничне 180 г
  • Вода 125 мл
  • Олія 2 ст. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Цукор 1 ст. л.

Опис рецепту

Млинці на молоці та окропі відрізняються пористою текстурою, м'якістю, водночас сам млинець виходить досить тонким. Щоб приготувати правильне млинцеве заварне тісто необхідно дотримуватись пропорцій, ретельно просіювати борошно і додавати гарячу воду в самому кінці, щоб отримати гарні, витончені бульбашки.

заварні млинці на молоці

Приступимо до приготування.

  1. Добре збийте яйця з цукром і сіллю віночком.
  2. В яєчну суміш введіть добре просіяне борошно і перемішайте. У вас вийде густа, але пластична маса.
  3. Почніть поступово вводити молоко кімнатної температури та обережно перемішувати. Доведіть тісто до однорідності.
  4. Додайте рафіновану рослинну олію і залиште тісто при кімнатній температурі на 20 хвилин.
  5. В кінці додайте в тісто крутий окріп і швидко все перемішайте, щоб вийшли бульбашки.
  6. Смажте млинець з кожного боку по 25-30 с. Не чекайте поки підсушаться краєчки млинця, щоб усередині він залишився м'яким і не довелося після приготування додатково змащувати кожен млинець маслом.

млинці на молоці та окропі

Подавайте заварні млинці з будь-якими начинками на власний смак. Наприклад, сформуйте налисники з сиром, маком чи яблуками. Смачного.


СПОДОБАВСЯ ЦЕЙ РЕЦЕПТ? ТОДІ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ НАША ПІДБІРКА МЛИНЦІВ:


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-01-12T09:45:28+02:00 2024-07-10T13:51:33+03:00
img 78086