Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Млинці на сироватці

Млинці на сироватці

2.82 5

img 11293

Інгредієнти

  • Рідкі яйце 100 г
  • Борошно 250 г
  • Сироватка 700 мл
  • Соняшникова олія 2 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1 дрібка
  • Розпушувач 1 ч. л.

Опис рецепту

Млинці на сироватці — одні з найсмачніших ласощів не тільки на Масляну, а й на кожен день. Чим вони відрізняються від інших млинців? Своєю м'якістю, пишністю і ніжним смаком. Завдяки реакції сироватки та розпушувача на млинцях утворюються симпатичні мереживні дірочки.

Приступимо до приготування.

  1. Змішайте рідке яйце з цукром та сіллю, додайте сироватку.
  2. До рідких інгредієнтів поступово введіть попередньо просіяне борошно. Добре перемішайте все віночком або навіть блендером, щоб не було грудочок.
  3. Покладіть у тісто розпушувач, а в кінці — олію.
  4. Залиште тісто при кімнатній температурі на 10-15 хвилин, щоб розпушувач встиг прореагувати із сироваткою.
  5. Випікайте млинці на спеціальній сковороді у такий спосіб: перший на високій температурі, решта — на помірній. Також перший млинець можна смажити на вершковому маслі.

Млинці на сироватці відмінно підходять для солоних та солодких начинок, а також для приготування закуски. Впевнені, ви оціните їхню ніжну текстуру та смак.

Смачного.


Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка млинців:


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-01-27T10:21:15+02:00 2024-07-10T13:37:46+03:00
img 11293