Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Кукурудзяні млинці

Млинці на кукурудзяному борошні та воді - чудовий спосіб зробити звичну страву по-новому. А ще в кукузному борошні є безліч корисних для організму поживних елементів.
Інгредієнти
- Вода 750 мл
- Кукурузне борошно 1 стакан
- Пшеничне борошно 1 стакан
- Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
- Рослинна олія 50 мл
- Крохмальний порошок 1 ч.л.
- Харчова сода дрібка
- Сіль 1 ч.л.
Рекомендований продукт
Опис рецепту
- У глибокому посуді збийте яйця з дрібкою солі та цукром. Після того, як усі інгредієнти перемішаються, залийте кип’ячену воду кімнатної температури та знову збийте суміш за допомогою міксера.
- Змішайте просіяне пшеничне борошно з крохмалем і харчовою содою та додайте до суміші з води та яєць.
- Далі просійте кукурудзяне борошно крізь сито, розмішайте міксером разом із сумішшю, додайте олію та збивайте до того часу, як не буде грудочок.
- Залиште тісто настоятися на 20 хвилин, за цей час борошно трішки збільшиться в об’ємі й тісто загустіє.
- Ваше тісто готове! Щоб посмажити млинці, змастіть пательню рослинною олією та поставте на середній вогонь. Виливаючи тісто на пательню, слідкуйте, щоб воно було рівномірним по всій поверхні.
- Смажте млинці по декілька хвилин з кожної сторони та складайте на тарілку один на другий. Смачного!