Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Млинці на рисовому борошні

Млинці на рисовому борошні
Млинці

2.82 5

img9458

Інгредієнти

  • Борошно рисове6 ст.л.
  • Молоко200 мл
  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
  • Рослинна олія½ ст.л.
  • Сільдрібка
  • Цукор1 ч.л.

Опис рецепту

image

Млинці на рисовому борошні виходять вкрай ніжними, м'якими, і водночас ситними. Якщо не наголошувати на тому, що використовувалося безглютенове борошно, смак складно відрізнити від традиційних млинців на молоці. Приступимо до приготування.

  1. Збийте яйця із сіллю та цукром віночком до однорідності.
  2. Введіть просіяне рисове борошно порційно і добре перемішайте яєчно-борошняну масу.
  3. Додайте поступово молоко кімнатної температури, в кінці — олію. Добре все змішайте.
  4. Розігрійте сковороду для млинців (або будь-яку іншу, на якій зручно смажити). Розтопіть на ній маленький шматочок вершкового масла. На жирній основі слід смажити тільки перший млинець, всі наступні добре приготуються на сухій та гарячій поверхні.
  5. Рисове борошно трохи відрізняється від пшеничного тим, що осідає на дні посуду. Тому щоразу перед тим, як налити тісто на сковороду, не забувайте перемішувати суміш.
  6. Безглютенові рисові млинці виходять ніжними й тоненькими, тому смажаться не більше 1-2 хвилин з кожного боку.

Подавайте до столу з будь-якими начинками до смаку. Рисові млинці чудово смакують без нічого до чаю чи ранкової кави. Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-02-10T11:03:42+02:002022-01-13T17:48:03+02:00
img9458

empty