Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Млинці на рисовому борошні

Млинці з рисової муки — відмінний варіант безглютенових млинців — швидкий, простий і дуже смачний. Такі млинці сподобаються навіть тим, хто не дотримується дієти.
Інгредієнти
- Борошно рисове 6 ст.л.
- Молоко 200 мл
- Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
- Рослинна олія ½ ст.л.
- Сіль дрібка
- Цукор 1 ч.л.
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Млинці на рисовому борошні виходять вкрай ніжними, м'якими, і водночас ситними. Якщо не наголошувати на тому, що використовувалося безглютенове борошно, смак складно відрізнити від традиційних млинців на молоці. Приступимо до приготування.
- Збийте яйця із сіллю та цукром віночком до однорідності.
- Введіть просіяне рисове борошно порційно і добре перемішайте яєчно-борошняну масу.
- Додайте поступово молоко кімнатної температури, в кінці — олію. Добре все змішайте.
- Розігрійте сковороду для млинців (або будь-яку іншу, на якій зручно смажити). Розтопіть на ній маленький шматочок вершкового масла. На жирній основі слід смажити тільки перший млинець, всі наступні добре приготуються на сухій та гарячій поверхні.
- Рисове борошно трохи відрізняється від пшеничного тим, що осідає на дні посуду. Тому щоразу перед тим, як налити тісто на сковороду, не забувайте перемішувати суміш.
- Безглютенові рисові млинці виходять ніжними й тоненькими, тому смажаться не більше 1-2 хвилин з кожного боку.
Подавайте до столу з будь-якими начинками до смаку. Рисові млинці чудово смакують без нічого до чаю чи ранкової кави. Смачного!