Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яйця по-шотландськи

Яйця по-шотландськи

5 5

img715

Інгредієнти

  • М’ясний фарш (свинина/яловичина)400 г
  • Цибуля ріпчаста1 шт.
  • Часник1 зубчик
  • Сіль, перець та зеленьза смаком
  • Яйця ЯСЕНСВІТ8 шт.
  • Сухарі панірувальні30 г
  • Рослинна олія100 г

Опис рецепту

image

Зваріть 6 яєць протягом 4-5 хвилин. Тим часом змішайте фарш та 2 яйця, додайте сіль та перець, розділіть на рівні частини. За бажанням можете додати припущену цибулю та часник. Почистіть варені яйця, розмістіть посередині м’ясного кружка та сформуйте м’ясні сфери.

До сотейнику або глибокої сковорідки налийте рослинну олію, дайте маслу закипіти. М’ясні сфери обваляйте у яйці та у панірувальних сухарях. Обжарте протягом 10-12 хвилин до золотистого кольору.

2019-11-18T17:02:07+02:002020-03-02T11:40:09+02:00
img715

empty