Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яйця по-шотландськи

Яйця по-шотландськи

2.93 5

img 10165

Інгредієнти

  • М’ясний фарш (свинина/яловичина) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зубчик
  • Сіль, перець та зелень за смаком
  • Яйця ЯСЕНСВІТ 8 шт.
  • Сухарі панірувальні 30 г
  • Рослинна олія 100 г

Опис рецепту

Зваріть 6 яєць протягом 4-5 хвилин. Тим часом змішайте фарш та 2 яйця, додайте сіль та перець, розділіть на рівні частини. За бажанням можете додати припущену цибулю та часник. Почистіть варені яйця, розмістіть посередині м’ясного кружка та сформуйте м’ясні сфери.

До сотейнику або глибокої сковорідки налийте рослинну олію, дайте маслу закипіти. М’ясні сфери обваляйте у яйці та у панірувальних сухарях. Обжарте протягом 10-12 хвилин до золотистого кольору.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-11-18T17:02:07+02:00 2021-02-17T14:46:25+02:00
img 10165
замовити
онлайн