Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Яйця ЯСЕНСВІТ 1 шт.
  • Кабачки 125 г
  • Борошно 10 г
  • Вершкове масло 25 г
  • Простокваша (мацун) 50 г
  • Часник 2 г
  • Сіль, зелень петрушки за смаком

Опис рецепту

Очищені і нарізані кружальцями кабачки посолити, обваляти в борошні та обсмажити з обох сторін на пательні. Для цього на пательні розігрійте масло, залийте збитими яйцями і запікайте у духовій шафі 5-8 хвилин.

Подавайте кабачки, прикрасивши зеленню петрушки, мацун з подрібненим часником подати в окремій посуді.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-11-18T16:21:08+02:00 2021-11-17T17:41:12+02:00
img 8488