Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
КАБАЧКИ З ЯЙЦЕМ

Прекрасний варіант легкого сніданку або перекусу для літньо-осіннього періоду.
Інгредієнти
- Яйця ЯСЕНСВІТ 1 шт.
- Кабачки 125 г
- Борошно 10 г
- Вершкове масло 25 г
- Простокваша (мацун) 50 г
- Часник 2 г
- Сіль, зелень петрушки за смаком
Опис рецепту
Очищені і нарізані кружальцями кабачки посолити, обваляти в борошні та обсмажити з обох сторін на пательні. Для цього на пательні розігрійте масло, залийте збитими яйцями і запікайте у духовій шафі 5-8 хвилин.
Подавайте кабачки, прикрасивши зеленню петрушки, мацун з подрібненим часником подати в окремій посуді.