Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
КАБАЧКИ З ЯЙЦЕМ

Прекрасний варіант легкого сніданку або перекусу для літньо-осіннього періоду.
Інгредієнти
- Яйця ЯСЕНСВІТ1 шт.
- Кабачки125 г
- Борошно10 г
- Вершкове масло25 г
- Простокваша (мацун)50 г
- Часник2 г
- Сіль, зелень петрушкиза смаком
Опис рецепту
Очищені і нарізані кружальцями кабачки посолити, обваляти в борошні та обсмажити з обох сторін на пательні. Для цього на пательні розігрійте масло, залийте збитими яйцями і запікайте у духовій шафі 5-8 хвилин.
Подавайте кабачки, прикрасивши зеленню петрушки, мацун з подрібненим часником подати в окремій посуді.