Швабський цибулевий пиріг
Інгредієнти
- Борошно 200 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ 4 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Цибуля-порей або ріпчаста 350 г
- Сметана 250 г
- Копчене м’ясо по типу підчеревини 200 г
- Сіль та перець за смаком
Опис рецепту
Для тіста змішайте всі інгредієнти, ретельно вимішавши. Щоб тісто краще розкачати та викласти у форму, покладіть його на декілька годин у холодильник. Обов’язково заверніть у плівку, щоб тісто не підсохло. Поки тісто охолоджується у холодильнику, приготуйте начинку.
Для цього мілко наріжте цибулю-порей або ріпчасту цибулю та додайте копчене м’ясо. Смажити слід у сотейнику або будь-якій пательні з товстими стінками, щоб цибуля припустилася, а не смажилася. Помішуйте цибулю з м’ясом та готуйте на маленькому вогні близько 10-15 хвилин. Після того, як начинка охолоне додайте яйця, сметану та борошно. Перемішайте всі складники, за бажанням додайте трішки солі та перцю. Розкачайте тісто та викладіть у форму, всередину вкладіть начинку та випікайте до світло-коричневої скоринки близько 35 хвилин за температури 200 °C.