Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Швабський цибулевий пиріг

Швабський цибулевий пиріг

3.38 5

img1062

Інгредієнти

  • Борошно200 г
  • Яйця ЯСЕНСВІТ4 шт.
  • Масло вершкове100 г
  • Цибуля-порей або ріпчаста350 г
  • Сметана250 г
  • Копчене м’ясо по типу підчеревини200 г
  • Сіль та перецьза смаком

Опис рецепту

image

Для тіста змішайте всі інгредієнти, ретельно вимішавши. Щоб тісто краще розкачати та викласти у форму, покладіть його на декілька годин у холодильник. Обов’язково заверніть у плівку, щоб тісто не підсохло. Поки тісто охолоджується у холодильнику, приготуйте начинку.

Для цього мілко наріжте цибулю-порей або ріпчасту цибулю та додайте копчене м’ясо. Смажити слід у сотейнику або будь-якій пательні з товстими стінками, щоб цибуля припустилася, а не смажилася. Помішуйте цибулю з м’ясом та готуйте на маленькому вогні близько 10-15 хвилин. Після того, як начинка охолоне додайте яйця, сметану та борошно. Перемішайте всі складники, за бажанням додайте трішки солі та перцю. Розкачайте тісто та викладіть у форму, всередину вкладіть начинку та випікайте до світло-коричневої скоринки близько 35 хвилин за температури 200 °C.

2019-11-26T12:11:48+02:002020-03-02T11:40:28+02:00
img1062

empty