Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Пивний суп з грінками та яйцем

У пивний суп, на відміну від класичного, разом водою (або замість неї) додається пиво. Це відмінний варіант, якщо хочеться чогось літнього, свіжого і нового.
Інгредієнти
- світле пиво 750 мл
- яєчні жовтки ТМ ЯСЕНСВІТ 4 шт.
- вершки (30% і більше) 3 ст.л.
- білий хліб 4 шматочки
- цукор 1 ч.л.
- гвоздика 4 бутона
- кориця 1 паличка
- вершкове масло для жарки
Рекомендований продукт
Опис рецепту
- Обріжте краї хліба та наріжте його на кубики 1,5 см. Розтопіть вершкове масло та скропіть ним майбутні грінки. Обсмажте на сковороді або в духовці до золотистої скоринки.
- У каструлю з пивом додайте гвоздику, цукор, половинку кориці і пару смужок цедри. Зачекайте, поки пиво почне кипіти та зменшіть вогонь до мінімального.
- Приберіть пінку і варіть від 3 до 5 хвилин. Далі дістаньте прянощі.
- Додайте вершки в жовтки і збийте. Повільно й акуратно вливайте суміш в пиво, постійно перемішуючи. Варіть на повільному вогні до загустіння.
- Перекладіть суп в тарілку і прикрасьте грінками. Можна подавати. Смачного!
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВонлайн