Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Пивний суп з грінками та яйцем

Пивний суп

3.42 5

img845

Інгредієнти

  • світле пиво750 мл
  • яєчні жовтки ТМ ЯСЕНСВІТ4 шт.
  • вершки (30% і більше)3 ст.л.
  • білий хліб4 шматочки
  • цукор1 ч.л.
  • гвоздика 4 бутона
  • кориця 1 паличка
  • вершкове маслодля жарки

Опис рецепту

image
  1. Обріжте краї хліба та наріжте його на кубики 1,5 см. Розтопіть вершкове масло та скропіть ним майбутні грінки. Обсмажте на сковороді або в духовці до золотистої скоринки.
  2. У каструлю з пивом додайте гвоздику, цукор, половинку кориці і пару смужок цедри. Зачекайте, поки пиво почне кипіти та зменшіть вогонь до мінімального.
  3. Приберіть пінку і варіть від 3 до 5 хвилин. Далі дістаньте прянощі.
  4. Додайте вершки в жовтки і збийте. Повільно й акуратно вливайте суміш в пиво, постійно перемішуючи. Варіть на повільному вогні до загустіння.
  5. Перекладіть суп в тарілку і прикрасьте грінками. Можна подавати. Смачного!
2020-08-07T11:58:32+03:002020-08-28T18:37:20+03:00
img845

empty