Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Тамагоякі — яєчний рулет
Японський рулет з яєць з начинкою - оригінальна і проста страва на сніданок для всієї родини. Також використовуйте як закуску для гостей.
21847
Інгредієнти
- ЯЙЦЕ КУРЯЧЕ РІДКЕ «ЯСЕНСВIТ» 250 г
- Перець 1 шт.
- Зелена цибуля 2 шт.
- Спеції на ваш смак
- Масло вершкове для смаження
Опис рецепту
Тамагоякі — це японський омлет у вигляді рулету, який традиційно смажать на квадратній сковороді і подають як закуску. Страву готують без додавання молока, але часто експериментують з начинками: овочі, сир, зелень — все це відмінно поєднується з яйцем.
Вважається, що, чим більше у тамагоякі шарів, тим смачніше. Ми приготуємо яєчний рулет з рідким яйцем, щоб текстура вийшла максимально ніжною, однорідною і при закручуванні омлет не порвався.
Приступимо до приготування.
- Болгарський перець та цибулю порізати дрібно і відставити в сторону. Овочеву начинку ми будемо додавати безпосередньо на сковорідку.
- Поставте змащену вершковим маслом сковороду на вогонь. Тим часом 250 грамів рідкого яйця додайте в зручну миску. Посоліть, поперчіть, доповніть іншими спеціями на ваш смак; збийте злегка виделкою, буквально 20-30 секунд.
- Вилийте на сковороду тонкий шар яйця. Розподіліть рівномірно, як млинець. Посипте невеликою кількістю овочів.
- Дочекайтеся, коли яйце схопиться. Загорніть омлет як рулет, при цьому вкінці залиште 1-2 см вільного краю.
- Знову влийте тонкий шар яйця так, щоб він з'єднався з краєм готового рулету, посипте овочами, зачекайте хвилину і загорніть.
- Повторіть кілька разів поки не закінчиться яйце.
- Готовий омлет-рулет подавайте теплим, розрізавши на шматочки товщиною 2-3 см.
Смачного!
До речі, такого сніданку вистачить на двох або навіть трьох людей. Японський омлет - дуже ситна, смачна і поживна страва.
СПОДОБАВСЯ ЦЕЙ РЕЦЕПТ? ТОДІ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ НАША ПІДБІРКА ШВИДКИХ СНІДАНКІВ:
21847