Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Тамагоякі — яєчний рулет

Тамагоякі

2.2 5

img438

Інгредієнти

  • ЯЙЦЕ КУРЯЧЕ РІДКЕ «ЯСЕНСВIТ»250 г
  • Перець1 шт.
  • Зелена цибуля2 шт.
  • Спеціїна ваш смак
  • Масло вершковедля смаження

Опис рецепту

image

Тамагоякі — це японський омлет у вигляді рулету, який традиційно смажать на квадратній сковороді і подають як закуску. Страву готують без додавання молока, але часто експериментують з начинками: овочі, сир, зелень — все це відмінно поєднується з яйцем.

японський омлет тамагоякі

Вважається, що, чим більше у тамагоякі шарів, тим смачніше. Ми приготуємо яєчний рулет з рідким яйцем, щоб текстура вийшла максимально ніжною, однорідною і при закручуванні омлет не порвався.

Приступимо до приготування.

  • Болгарський перець та цибулю порізати дрібно і відставити в сторону. Овочеву начинку ми будемо додавати безпосередньо на сковорідку.
  • Поставте змащену вершковим маслом сковороду на вогонь. Тим часом 250 грамів рідкого яйця додайте в зручну миску. Посоліть, поперчіть, доповніть іншими спеціями на ваш смак; збийте злегка виделкою, буквально 20-30 секунд.
  • Вилийте на сковороду тонкий шар яйця. Розподіліть рівномірно, як млинець. Посипте невеликою кількістю овочів.
  • Дочекайтеся, коли яйце схопиться. Загорніть омлет як рулет, при цьому вкінці залиште 1-2 см вільного краю.
  • Знову влийте тонкий шар яйця так, щоб він з'єднався з краєм готового рулету, посипте овочами, зачекайте хвилину і загорніть.

омлет з яєць рецепт

  • Повторіть кілька разів поки не закінчиться яйце.
  • Готовий омлет-рулет подавайте теплим, розрізавши на шматочки товщиною 2-3 см.

Смачного!

До речі, такого сніданку вистачить на двох або навіть трьох людей. Японський омлет - дуже ситна, смачна і поживна страва.

2021-08-10T16:31:42+03:002021-08-25T17:35:03+03:00
img438

empty