Яєчня скрембл
Інгредієнти
- Яйце 2 шт
- Сіль, перець на ваш смак
- Олія 1 ст. л.
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Яєчня бовтанка або скрембл (scrambled eggs) — смачна та поживна страва, яка готується за лічені хвилини. Цей тип яєчні досить часто зустрічається в кафе і ресторанах на сніданок, тому що швидко готується і не вимагає складних технологічних процесів.
Все, що вам потрібно для ідеального сніданку, це свіжі яйця ЯСЕНСВІТ, трохи солі, перцю та масло для смаження. Без молока, води чи вершків.
Дотримуючись наших порад, ваш скрембл вийде надзвичайно м’яким та неймовірно смачним.
Як приготувати яєчню скрембл
1. Поставте пательню з антипригарним покриттям на середній вогонь і додайте масло.
2. Візьміть два яйця і розбийте в глибокій тарілці.
Легенько перемішайте яйця вінчиком чи виделкою, перш ніж вилити на сковороду. Не потрібно інтенсивно збивати, достатньо, щоб білок і жовтки змішались. Для економії часу на миття посуду, можете розбити та додати яйця одразу на сковороду.
3. На маленькому вогні починайте смаження. За допомогою силіконової лопатки обережно перемішуйте, поки яйця не виглядатимуть трохи густішими, кремоподібної текстури. В процесі перемішування додайте дрібку солі та свіжого меленого перцю.
4. Зніміть сковороду з вогню і залиште скрембл на 1-2 хвилини. Потім перекладіть готову страву в тарілку. Адже в пательні яєчня буде продовжувати готуватись навіть при вимкненому вогні та стане гумовою на смак. Скрембл повинен виглядати м’яким, кремоподібним і злегка рідким.
Насолоджуйтесь яєчнею на скибочці хрумкого тосту, посипаною тертим сиром.
Ви можете змінити цей класичний рецепт, включивши ваші улюблені інгредієнти, такі як сир, бекон, помідор, авокадо чи зелень.
СПОДОБАВСЯ ЦЕЙ РЕЦЕПТ? ТОДІ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ НАША ПІДБІРКА ШВИДКИХ СНІДАНКІВ: