Укр
Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яйце-пашот

Яйце-пашот

4.67 5

img239

Інгредієнти

  • Хліб 2 шт.
  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
  • Сир твердий30 г
  • Оцет1 ст.л.

Опис рецепту

image

Доведіть воду до кипіння та зменшіть вогонь, влийте ложку оцту у воду. Яйце має бути холодним, тільки з холодильника. Розбийте яйце в якусь ємність та влийте у воду. Як варіант можливо завернути яйце у харчову плівку та зварити в такому вигляді. Залиште у воді на 3 хвилини.

Підсушіть скибочки хлібу, викладіть яйця та прикрасьте тертим твердим сиром та листям салату.

Смачного!

2019-10-07T10:08:11+03:002019-11-29T15:17:58+02:00
img239

empty