Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Яйце-пашот
Одним з найбільш простих та разом з тим незвичних способів приготування яєць можна назвати яйце-пашот.
14462
Інгредієнти
- Хліб 2 шт.
- Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
- Сир твердий 30 г
- Оцет 1 ст.л.
Опис рецепту
Доведіть воду до кипіння та зменшіть вогонь, влийте ложку оцту у воду. Яйце має бути холодним, тільки з холодильника. Розбийте яйце в якусь ємність та влийте у воду. Як варіант можливо завернути яйце у харчову плівку та зварити в такому вигляді. Залиште у воді на 3 хвилини.
Підсушіть скибочки хлібу, викладіть яйця та прикрасьте тертим твердим сиром та листям салату.
Смачного!
14462