Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
ЯЙЦЯ «БЕНЕДИКТ»
Внесіть різномаїття у ваші сніданки. Приготуйте просту та красиву страву, яка буде смакувати кожному члену вашої родини.
12000
Інгредієнти
- Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт
- Яєчний жовток 1 шт.
- Цільнозерновий хліб 4 скибочки
- Біле вино 2 ст.л.
- Бекон 4 шматочки
- Лимонний сік 1 ч.л.
- Вершкове масло 50 г
Опис рецепту
1. Скибочки хліба обсмажуємо з двох сторін на сковороді, також обсмажуємо бекон до отримання золотистої скоринки.
2. Для приготування яйця-пашот розбийте яйце в миску, а в каструлю з водою додайте сіль і трохи оцту. Зробіть віночком воронку в киплячій воді, і влийте яйце. Дайте йому поваритися 2-3 хвилини - від часу варіння залежить в'язкість рідкого жовтка. Акуратно дістаньте шумівкою, покладіть на серветку, щоб зайва вода вбралася.
3. Голландський соус необхідно готувати на паровій бані. Покладіть в каструлю жовток одного яйця і додайте біле вино, перемішайте і поставте на парову баню. Додайте раніше нарізане кубиками розм'якшене масло. Помішуйте, поки масло не розтопиться, і маса не стане однорідною. Як тільки вона загусне до стану соусу, зніміть каструлю з парової лазні, додайте лимонний сік. Соус готовий.
4. На отримані тости покладіть шматочки бекону, яйце-пашот, а зверху полийте голландським соусом. Можна додати сир і рукколу.
Смачного!
12000