Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

ЯЙЦЯ «БЕНЕДИКТ»

Яйця «Бенедикт»

3.77 5

img4123

Інгредієнти

  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт
  • Яєчний жовток1 шт.
  • Цільнозерновий хліб4 скибочки
  • Біле вино2 ст.л.
  • Бекон4 шматочки
  • Лимонний сік1 ч.л.
  • Вершкове масло50 г

Опис рецепту

image

1. Скибочки хліба обсмажуємо з двох сторін на сковороді, також обсмажуємо бекон до отримання золотистої скоринки.

2. Для приготування яйця-пашот розбийте яйце в миску, а в каструлю з водою додайте сіль і трохи оцту. Зробіть віночком воронку в киплячій воді, і влийте яйце. Дайте йому поваритися 2-3 хвилини - від часу варіння залежить в'язкість рідкого жовтка. Акуратно дістаньте шумівкою, покладіть на серветку, щоб зайва вода вбралася.
 3. Голландський соус необхідно готувати на паровій бані. Покладіть в каструлю жовток одного яйця і додайте біле вино, перемішайте і поставте на парову баню. Додайте раніше нарізане кубиками розм'якшене масло. Помішуйте, поки масло не розтопиться, і маса не стане однорідною. Як тільки вона загусне до стану соусу, зніміть каструлю з парової лазні, додайте лимонний сік. Соус готовий.
4. На отримані тости покладіть шматочки бекону, яйце-пашот, а зверху полийте голландським соусом. Можна додати сир і рукколу.

Смачного!

2020-02-16T14:12:12+02:002020-11-13T14:30:07+02:00
img4123

empty