Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Класичні панкейки

Панкейки

2.82 5

img 8515

Інгредієнти

  • Молоко 250 мл
  • Пшеничне борошно 170 г
  • Яйця ЯСЕНСВІТ 1 шт.
  • Рослинна олія 3 ст.л.
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Сіль ¼ ч.л.

Опис рецепту

У різних країнах світу є свої традиції та вподобання у приготуванні млинців. У Данії люблять готувати оладки, французи готують крепи, скандинави – млинці з різноманітною начинкою. Оладки під іншою назвою зустрічаються в багатьох країнах: шотландські дропскони (drop scones), німецькі пфанкухен (pfannkuchen), голландські пофферчієс (poffertjes), шведські рагмурки (raggmunk), грецькі тиганітей китайський бінг, корейські хотток.

Для приготування панкейків змішайте молоко, яйця та цукор, додайте просіяне борошно, сіль та розпушувач. Як тільки ви перемішаєте суміш до однорідності, додайте до неї олію. Для того, щоб тісто було ніжним та пухнастим, швидко його перемішуйте.

Смажте панкейки на гарячій пательні, змастіть тільки перед першими млинцями, щоб вони не прилипали до поверхні.

Подавати панкейки можна з різними солодощами до вашого смаку. Це може бути мед, джем або навіть розтоплений шоколад.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-02-12T14:12:12+02:00 2022-07-20T00:20:32+03:00
img 8515
замовити
онлайн