Класичні панкейки

Інгредієнти
- Молоко250 мл
- Пшеничне борошно170 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ1 шт.
- Рослинна олія3 ст.л.
- Розпушувач1 ч.л.
- Сіль¼ ч.л.
Опис рецепту
У різних країнах світу є свої традиції та вподобання у приготуванні млинців. У Данії люблять готувати оладки, французи готують крепи, скандинави – млинці з різноманітною начинкою. Оладки під іншою назвою зустрічаються в багатьох країнах: шотландські дропскони (drop scones), німецькі пфанкухен (pfannkuchen), голландські пофферчієс (poffertjes), шведські рагмурки (raggmunk), грецькі тиганітей китайський бінг, корейські хотток.
Для приготування панкейків змішайте молоко, яйця та цукор, додайте просіяне борошно, сіль та розпушувач. Як тільки ви перемішаєте суміш до однорідності, додайте до неї олію. Для того, щоб тісто було ніжним та пухнастим, швидко його перемішуйте.
Смажте панкейки на гарячій пательні, змастіть тільки перед першими млинцями, щоб вони не прилипали до поверхні.
Подавати панкейки можна з різними солодощами до вашого смаку. Це може бути мед, джем або навіть розтоплений шоколад.