Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Панкейки з рисовим борошном та бананом

бананові панкейки з рисової муки
Сніданки

4.13 5

img286

Інгредієнти

  • Яйця 2 шт.
  • Рисове борошно100 г
  • Банан2 шт.
  • Молоко40 г
  • Розпушувач1 ч.л.

Опис рецепту

image

Бананові панкейки на основі рисової муки — відмінний варіант здорового сніданку. У рецепті немає цукру, а замість пшеничного борошна — рисове, в якій багато клітковини, вітамінів групи В, цинку. Банани в свою чергу багаті калієм, магнієм і залізом. Загалом, вітамінний заряд з самого ранку.

Бананові дуже схожі на класичні панкейки, але в даному рецепті важливо гарненько розім'яти фрукт. Приступимо до приготування.

  • Розітріть банани вилкою до однорідної кашки або подрібніть в блендері. Якщо хочете отримати більш солодкі панкейки, беріть стиглі та м'які банани.

банани для панкейків

  • Додайте до фруктової маси яйця і ретельно перемішайте.
  • Просійте борошно і додайте до нього розпушувач. Потім змішайте бананово-яєчну масу з сухими інгредієнтами. Вводьте борошно поступово, щоб уникнути утворення грудочок.
  • Додайте 40 грамів молока або кефіру, перемішайте і тісто готове.
  • Смажте панкейки на гарячій і сухій сковороді по 2 хвилини з кожного боку під кришкою.

панкейки з рисовим борошном і бананом

Подавайте теплими зі шматочками фруктів, медом, горішками. Смачного!

2021-09-28T12:40:03+03:002021-09-28T12:42:26+03:00
img286

empty