Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Панкейки з рисовим борошном та бананом
Панкейки з рисового борошна з бананом — корисний та смачний сніданок вихідного дня для всієї родини.
43930
Інгредієнти
- Яйця 2 шт.
- Рисове борошно 100 г
- Банан 2 шт.
- Молоко 40 г
- Розпушувач 1 ч.л.
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Бананові панкейки на основі рисової муки — відмінний варіант здорового сніданку. У рецепті немає цукру, а замість пшеничного борошна — рисове, в якій багато клітковини, вітамінів групи В, цинку. Банани в свою чергу багаті калієм, магнієм і залізом. Загалом, вітамінний заряд з самого ранку.
Бананові дуже схожі на класичні панкейки, але в даному рецепті важливо гарненько розім'яти фрукт. Приступимо до приготування.
- Розітріть банани вилкою до однорідної кашки або подрібніть в блендері. Якщо хочете отримати більш солодкі панкейки, беріть стиглі та м'які банани.
- Додайте до фруктової маси яйця і ретельно перемішайте.
- Просійте борошно і додайте до нього розпушувач. Потім змішайте бананово-яєчну масу з сухими інгредієнтами. Вводьте борошно поступово, щоб уникнути утворення грудочок.
- Додайте 40 грамів молока або кефіру, перемішайте і тісто готове.
- Смажте панкейки на гарячій і сухій сковороді по 2 хвилини з кожного боку під кришкою.
Подавайте теплими зі шматочками фруктів, медом, горішками. Смачного!
Подобається цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка панкейків:
43930