Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Вівсяно-білкові панкейкі

Вівсяно-білкові панкейкі

2.67 5

img 6629

Інгредієнти

  • Рідкий яєчний білок ЯСЕНСВІТ 250 г
  • Вівсяні пластівці 10 столових ложок
  • Банан 1 шт.
  • Кориця 1/2 ч.л.

Опис рецепту

  1. Для приготування взяти готовий пастеризований рідкий яєчний білок ЯСЕНСВІТ 500 г та вилити у блендер половину пакету. Рідкий яєчний білок відрізняється однорідною консистенцією, істотно заощаджує час і сили. До того ж немає необхідності викидати або використовувати жовтки.
  2. Банан звільнити від шкріки. Всі інгредієнти змішати в блендері до однорідної маси.
  3. Розігріти сковороду. Вилити невелику кількість маси на сковороду у формі оладка. Олію краще не використовувати, тоді панкейкі виходять рум'яними. Якщо все ж панкейки занадто прилипають, змастити сковороду один раз невеликою кількістю рослинної олії. Оладки випікати по півхвилини з кожного боку до рум'яного кольору.
  4. Подавати теплими з медом, джемом, варенням, а краще зі свіжими ягодами!


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-09-30T11:25:15+03:00 2021-04-19T15:48:37+03:00
img 6629