Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Вівсяно-білкові панкейкі
Це просте, але дуже універсальне блюдо надовго наситить вас енергією і особливо припаде до душі прихильникам здорового харчування.
6629
Інгредієнти
- Рідкий яєчний білок ЯСЕНСВІТ 250 г
- Вівсяні пластівці 10 столових ложок
- Банан 1 шт.
- Кориця 1/2 ч.л.
Опис рецепту
- Для приготування взяти готовий пастеризований рідкий яєчний білок ЯСЕНСВІТ 500 г та вилити у блендер половину пакету. Рідкий яєчний білок відрізняється однорідною консистенцією, істотно заощаджує час і сили. До того ж немає необхідності викидати або використовувати жовтки.
- Банан звільнити від шкріки. Всі інгредієнти змішати в блендері до однорідної маси.
- Розігріти сковороду. Вилити невелику кількість маси на сковороду у формі оладка. Олію краще не використовувати, тоді панкейкі виходять рум'яними. Якщо все ж панкейки занадто прилипають, змастити сковороду один раз невеликою кількістю рослинної олії. Оладки випікати по півхвилини з кожного боку до рум'яного кольору.
- Подавати теплими з медом, джемом, варенням, а краще зі свіжими ягодами!
6629