Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Коктейль з яйцем «Ромочка»

коктейль з яйцем Ромочка

3 5

img992

Інгредієнти

  • Яйце куряче рідке «ЯСЕНСВIТ» 200 г
  • Пиво1 л
  • Цукор200 г
  • Сіль1 щіпка
  • Кориця 1 паличка
  • Світлий ром250 мл

Опис рецепту

image

Коктейлі на основі яєць готуються як з використанням всього яйця, так і  тільки жовтка або тільки білка. Градус алкоголю в таких напоях частіше за все не перевищує 12%. Вони подаються у високих бокалах.

Розрізнюють три види напоїв:

«Ойстер» - свою назву коктейлі отримали від англійського слова oyster – устриця. Це безалкогольний коктейль з курячих яєць, всередині якого знаходиться цілий жовток, що не розтікся. Саме тому, його і вважають схожим на устрицю. Такий коктейль має характерний виражений смак.

«Эгг-ног» - напій, у склад якого входить молоко, яєчна частина та натуральні соки.

«Фліп» - британський коктейль, історично його готували на основі пива з додаванням збитого яйця та якого-небудь міцного алкогольного напою, зазвичай рому, та подавався у гарячому вигляді. Але протягом часу його склад та способи приготування ставали більш вишуканими і навіть подаватися він став у холодному вигляді. Незмінне одне, в складі має бути алкоголь.

Наш коктейль належить до виду «фліп» та підходить для вечірки з друзями.

  1. Пиво влити в емальовану каструлю, додати цукор, сіль, корицю. Підігріти суміш, постійно помішуючи, щоб цукор повністю розчинився. В окремому посуді збити яйця і додати туди ром. Не припиняючи збивати яєчно-ромову суміш, додати в неї вміст каструлі.
  2. Яєчно-пивний коктейль подавати треба в добре охолоджених келихах, негайно після приготування, щоб відчути неймовірний смак та насолодитися виглядом напою.

2020-12-29T18:50:34+02:002021-05-27T15:01:15+03:00
img992

empty