Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Eggnog зі спеціями
Батьківщиною напою є Шотландія. Зазвичай він складається з міцного алкогольного напою або вина, сиропів, лікерів, яєць, молока
9241
Інгредієнти
- Яйце 1 шт.
- Цукор 30 г
- Молоко або вершки 100 мл
- Алкоголь (ром, віскі, бренді) 30 мл
- Спеції (кориця, мускатний горіх) за смаком
Опис рецепту
Eggnog популярний у США, країнах Південної та Центральної Америки, Європі. Його французька назва
"Lait de poule", перекладається дослівно як "куряче молоко".
Спосіб приготування:
Яйце, цукор, молоко й алкогольний напій змішати в шейкері або міксером, перелити у високу склянку (250 - 300 мл), посипати щіпкою натертого на тертці мускатного горіха. Додати за смаком інші спеції.
Вас також можуть зацікавити інші рецепти:
9241
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
1 год. 20 хв.
Десерти
Ромова баба
За простим рецептом
Як приготувати класичний мохіто вдома
Не задано
Десерти
Морозиво з полуницею
Не задано
Десерти