Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Мигдальне печиво Макаронс

Мигдальне печиво Макаронс
Десерти

5 5

img417

Інгредієнти

  • Білок Яєчний "ЯСЕНСВІТ"200 г (білки з 6ти яєць)
  • Цукор 750 г
  • Мигдаль молотий250 г
  • Сільдрібка
  • Барвник натуральний (жовтий, червоний, колір кави та зелений)по 1-2 краплі
  • Масло вершкове (розм'якшене) 240 г
  • Вершки для збивання (мінімум 30% жирності )2 ст.л.
  • Цедра жовтого лимона1 ст. л.
  • Фісташки подрібнені1 ст. л.
  • Какао-порошок1 ст. л.
  • Полуничний джем1 ст. л.
  • Екстракт ванілі1 ст. л.

Опис рецепту

image

Макаронс (макаруни) - це вид солодких французьких різнокольорових печеньок, приготованих з яєчного білка, цукру і меленого мигдалю. Дві печеньки з'єднані між собою начинкою різних смаків.

Крок 1.

Приготування печива:

Приготуйте білки і 400 г цукру. Помістіть білки в металеву миску і додайте 1 щіпку солі. Збивайте міксером до утворення жорстких піків. Додайте 1 столову ложку цукру і продовжуйте збивати. Білки потрібно посипати половиною цукру, що залишився і збити на високій швидкості до глянцевого блиску. Ще посипати залишком цукру і знову збити до однорідності.

Крок 2.

Вмішайте лопаткою мелений мигдаль.

Крок 3.

Розкладіть суміш по чотирьох різних формах. Додайте 1-2 краплі харчового барвника в кожну форму, щоб отримати рожеву, жовту, зелену і коричневу маси. Рекомендується почати з невеликої кількості барвника і додавати більше, поки не досягнете бажаного кольору.

Крок 4.

Вистелити лоток пергаментним папером. Наповніть кондитерський мішок сумішшю одного з кольорів і сформуйте маленькі кружечки діаметром 2 сантиметри. Для найкращого результату працюйте так, щоб рукав був перпендикулярний лотку. Повторіть те ж саме з іншими кольорами, не забуваючи використовувати чистий кондитерський мішок для кожного кольору. Залиште макаронс на 30 хвилин, щоб вони застигли.

Крок 5.

Тим часом готуйте начинку:

Збийте міксером вершкове масло до кремоподібного стану. Додайте 350 г цукру і продовжуйте збивати, поки не отримаєте однорідну суміш. Додайте ваніль і вершки і знову збивайте, поки вони не стануть легкими і повітряними.

Крок 6.

Розкладіть крем у чотири окремих форми. У кожну додайте один з інгредієнтів: какао, цедру лимона, фісташки і полуничне варення для отримання чотирьох різних смаків.

Крок 7.

Розігрійте духовку до 170 ° C і поставте макаронс на 14 хвилин. Дістаньте з духовки і нехай остигають на деці.

Крок 8.

Коли макаронс охолонуть, намажте плоску сторону макаронс відповідною начинкою і покладіть зверху ще один макаронс того ж кольору (бутербродом). Подавайте відразу ж або помістіть в герметично закритий контейнер і поставте в холодильник.

2021-03-17T17:55:19+02:002021-04-19T17:04:47+03:00
img417

empty