Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Пиріг з ягодами
В сезон ягід просто обов’язково потрібно насолоджуватися випічкою зі свіжої малини, ожини, смородини або чорниці. А в зимній - можна використовувати заморожені.
6636
Інгредієнти
- Борошно пшеничне близько 600 г
- Цукор 200 г
- Сметана 200 мл
- Масло вершкове (розм'якшене) 200 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
- Ягоди (на вибір) 300 г
- Крохмаль картопляний 2 ст.л.
Опис рецепту
Цукор і розм'якшене вершкове масло збиваємо міксером до отримання однорідної маси.
До суміші додаємо яйця, сметану та ще раз збиваємо все разом, потім додаємо борошно.
Готове тісто розділяємо на 2 частини: велику – приблизно 2/3 всього обсягу та меншу – решту тіста.
Стіл посипаємо тонким шаром борошна та розкачуємо більшу частину тіста. Викладаємо його на деко, попередньо змащеним тонким шаром масла, або на пергамент.
Ягоди змішуємо із цукром і крохмалем, викладаємо поверх тіста. З меншої частини тіста розкачуємо кілька тонких полосок й прикрашаємо поверх ягідної начинки.
Пиріг ставимо в заздалегідь розігріту до 180 °С духовку і випікаємо 35-40 хвилин (до готовності).
Подаємо охолодженим. Смачного!
6636
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Як приготувати класичний мохіто вдома
Не задано
Десерти
Меренговий торт
1 год.
Десерти