Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яблучна шарлотка

Яблучна шарлотка
Десерти

5 5

img1472

Інгредієнти

  • Яйця ЯСЕНСВІТ4 шт.
  • Цукор150 г
  • Борошно150 г
  • Яблука3 шт. середнього розміру
  • Лимонний сіквід половинки лимона
  • Рослинна олія або вершкове маслодля форми

Опис рецепту

image

Для приготування тіста потрібно збити яйця з цукром в пишну світлу масу, додати просіяне борошно та ретельно перемішати. Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину та нарізати тонкими скибочками. Збризнути лимонним соком.

У змащену олією або вершковим маслом форму викласти частину тіста. Потім рівномірним шаром яблука та покрийте зверху тістом, що залишилося.

Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 35 хвилин до появи світло-коричневої скоринки.

2019-11-18T11:49:14+02:002020-08-03T16:22:53+03:00
img1472

empty