Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Менемен (яєчня по-турецьки)

Менемен

5 5

img191

Інгредієнти

  • «Омлет фірмовий» або «Яйце куряче рідке» 250 г (половина упаковки)
  • Помідори 4 шт.
  • Болгарський перець2 шт.
  • Ріпчаста цибуля1 шт.
  • Оливкова оліядля смаження
  • Сіль, спеціїза смаком
  • Свіжий хліб скибочкамидля подачі

Опис рецепту

image
  1. Перець і цибулю нарізати дрібними кубиками.
  2. Помідори очистити від шкірки і також нарізати кубиками. Помідор можна натерти на тертці або перемішати блендером в пюре. Щоб легко почистити помідори, потрібно опустити їх на кілька секунд в окроп, попередньо зробивши ножем надрізи на шкірці помідора.
  3. На сковороді розігріти оливкову або іншу рослинну олію. Обсмажити на середньому вогні цибулю 2-3 хвилини, потім додати перець і помідори. Пасерувати все разом 5-7 хвилин.
  4. Налити до овочів яєчну суміш і відразу ж перемішати. Тушити впродовж 3 хвилин, помішуючи. Можна додати сіль, спеції за смаком. За бажанням додати зелень або тертий сир.
  5. Важливо, щоб омлет на момент виключення вогню залишався злегка рідким. У сімейному колі Менемен подають на загальній сковороді, але можна розділити і на порції. Їдять його, занурюючи свіжий хліб в блюдо.
2020-09-30T15:54:01+03:002020-10-12T12:46:28+03:00
img191

empty