Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Менемен (яєчня по-турецьки)

Менемен - турецький омлет. Влаштуйте собі королівський сніданок. Готується легко, з'їдається без залишку!
Інгредієнти
- «Омлет фірмовий» або «Яйце куряче рідке» 250 г (половина упаковки)
- Помідори 4 шт.
- Болгарський перець 2 шт.
- Ріпчаста цибуля 1 шт.
- Оливкова олія для смаження
- Сіль, спеції за смаком
- Свіжий хліб скибочками для подачі
Опис рецепту
- Перець і цибулю нарізати дрібними кубиками.
- Помідори очистити від шкірки і також нарізати кубиками. Помідор можна натерти на тертці або перемішати блендером в пюре. Щоб легко почистити помідори, потрібно опустити їх на кілька секунд в окроп, попередньо зробивши ножем надрізи на шкірці помідора.
- На сковороді розігріти оливкову або іншу рослинну олію. Обсмажити на середньому вогні цибулю 2-3 хвилини, потім додати перець і помідори. Пасерувати все разом 5-7 хвилин.
- Налити до овочів яєчну суміш і відразу ж перемішати. Тушити впродовж 3 хвилин, помішуючи. Можна додати сіль, спеції за смаком. За бажанням додати зелень або тертий сир.
- Важливо, щоб омлет на момент виключення вогню залишався злегка рідким. У сімейному колі Менемен подають на загальній сковороді, але можна розділити і на порції. Їдять його, занурюючи свіжий хліб.
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Домашній зефір
1 год.
Рідкі продукти

Різдвяний ег-ног
30 хв.
Рідкі продукти
онлайн