Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Менемен (яєчня по-турецьки)

Менемен

2.59 5

img 11460

Інгредієнти

  • «Омлет фірмовий» або «Яйце куряче рідке» 250 г (половина упаковки)
  • Помідори 4 шт.
  • Болгарський перець 2 шт.
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.
  • Оливкова олія для смаження
  • Сіль, спеції за смаком
  • Свіжий хліб скибочками для подачі

Опис рецепту

  1. Перець і цибулю нарізати дрібними кубиками.
  2. Помідори очистити від шкірки і також нарізати кубиками. Помідор можна натерти на тертці або перемішати блендером в пюре. Щоб легко почистити помідори, потрібно опустити їх на кілька секунд в окроп, попередньо зробивши ножем надрізи на шкірці помідора.
  3. На сковороді розігріти оливкову або іншу рослинну олію. Обсмажити на середньому вогні цибулю 2-3 хвилини, потім додати перець і помідори. Пасерувати все разом 5-7 хвилин.
  4. Налити до овочів яєчну суміш і відразу ж перемішати. Тушити впродовж 3 хвилин, помішуючи. Можна додати сіль, спеції за смаком. За бажанням додати зелень або тертий сир.
  5. Важливо, щоб омлет на момент виключення вогню залишався злегка рідким. У сімейному колі  Менемен подають на загальній сковороді, але можна розділити і на порції. Їдять його, занурюючи свіжий хліб.
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-09-30T15:54:01+03:00 2021-04-19T15:48:54+03:00
img 11460
замовити
онлайн