Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Салат з курячою печінкою

 салат з печінки курячої

2.65 5

img 5775

Інгредієнти

  • Печінка куряча 500 г
  • Сир твердий 100 г
  • Помідори 2 -3 шт
  • Яйця 3 шт
  • Цибуля зелена пучок
  • Йогурт (майонез) 1-2 ст.л.

Опис рецепту

Салат з курячої печінки — це прекрасний спосіб поєднати користь, простоту та смак. Він може бути приготовлений за допомогою різноманітних інгредієнтів, таких як свіжа зелень, овочі та маринований часник, що робить його варіативним та цікавим. 

Споживання курячої печінки може мати ряд корисних ефектів на організм людини. Вона багата на вітаміни B, які є необхідними для підтримки здоров'я нервової та імунної систем, а також на залізо, яке допомагає утворювати гемоглобін та підтримувати нормальний рівень кисню в крові. Крім того, куряча печінка містить антиоксиданти, які захищають клітини від пошкоджень, та білки, які є будівельним матеріалом для тіла.

Курячі яйця, які входять до цього салату не лише багаті на якісний білок, що легко засвоюється, корисні жири, вітаміни, мінерали а й допомагають позбутися зайвої ваги.

Сьогодні, рецепти салату з курячої печінки варіюються в залежності від країни та кулінарних традицій, і можуть містити різні інгредієнти, такі як гриби, яйця, горіхи та фрукти. Поділимось нашим варіантом приготування дієтичного салату з печінкою.

Як приготувати салат з курячою печінкою та яйцями:

  • Промийте та відваріть печінку в злегка підсоленій воді. Витягніть печінку та залиште її остигати. 
  • Відваріть 3 яйця Ясенсвіт вкруту. А яким способом це зробити? Читайте в нашій статті 8 цікавих способів варіння яєць із зазначенням часу приготування.
  • Перейдемо до нарізання. Головне правило в тому, щоб всі інгредієнти були досить крупно нарізані. Помідор, яйце, твердий сир та курячу печінку наріжте великими кубиками.
  • Пересипте в глибоку скляну чи пластикову ємність нарізані інгредієнти. Переклідіть нарізану середніми шматочками зелену цибулю.
  • Додайте в салат низькокалорійний домашній майонез, приготованим власноруч або заправте нежирним йогуртом.
  • Посоліть, поперчіть за смаком, додайте спеції, наприклад прованські чи італійські трави та обережно перемішайте.
  • Ваш білковий та низькокалорійний салат готовий.

Готуйте із задоволенням та насолоджуйтесь смаком. Насолоджуйтесь цією чудовою стравою та забезпечуйте організм корисними речовинами, які необхідні для підтримки вашого здоров'я!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2023-05-01T23:17:54+03:00 2023-05-01T23:17:54+03:00
img 5775
замовити
онлайн