Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Салат Шуба по-королівськи

салат шуба
Салати

3.33 5

img317

Інгредієнти

  • Червона риба200 г
  • Червона ікра20 г
  • Твердий сир100 г
  • Яйця3 шт.
  • Морква1 шт.
  • Картопля2 шт.
  • Майонез3 ст. л.
  • Маринована цибуля1 шт.

Опис рецепту

Всі звикли до класичного приготування салату Шуба. Але ми хочемо відійти від усталених інгредієнтів та запропонувати змінений рецепт, який називається Шуба по-королівськи. Звичний оселедець замінимо на слабосолену червону ікру, а від використання буряку зовсім відмовимось.

Салат виходить дуже ніжним, та має насичений смак морепродуктів. Цю страву можна готувати для святкового столу та дивувати гостей незвичайним способом приготування давно відомого салату.

Перейдемо до покрокового приготування:

  1. Відваріть овочі для салату: одну моркву, дві картоплини. Зачекайте, поки овочі охолонуть та очистіть їх від шкірки.
  2. Візьміть глибоке блюдо та змажте дно майонезом. Якщо маєте спеціальне формувальне кільце, покладіть його на плоску тарілку та додавайте необхідні інгредієнти всередину. Таким чином подача буде цікавішою та буде видно кожний шар салату.
  3. Натріть картоплю на середній тертці. Ообережно розподіліть по поверхні тарілки, посипте сіллю за смаком. Покрийте зверху тонким шаром майонезу.
  4. Наріжте кубиками чи полосками слабосолену червону рибу. Викладіть на картопляний шар. В нашій версії шуби по-королевськи, не додаємо цибулю. Та за бажанням, можете дрібно порізати, потім замаринувати цибулю і викласти зверху на рибу.
  5. Заздалегідь відваріть яйця вкруту. Злийте воду та дайте їм охолонути. Очистіть яйця від шкаралупи та обережно відділіть жовток від білку. Для того, щоб шкаралупа краще очищалась, рекомендуємо додати трохи солі під час варіння та залити холодною водою після варіння.
  6. Натріть на дрібній тертці жовток та розподіліть по поверхні блюда. Наступним шаром викладіть натертий твердий сир та змажте майонезом.
  7. Моркву натріть на середній тертці, викладіть та покрийте тонким шаром майонезу. За смаком додайте трохи солі.
  8. Викладіть зверху натертий білок, змажте майонезом та рівномірно розмістіть по тарілці.
  9. Останнім шаром прикрасьте салат червоною ікрою і поставте в холодильник на дві години.
  10. Конкурентна заміна звичному салату з оселедцем готова. Смачного.
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-12-28T17:51:47+02:002022-12-29T15:45:27+02:00
img317