Фаршировані яйця: 7 різних начинок
Опис рецепту
Варені яйця - ідеальна база для створення смачних закусок. Ви можете начинити їх кремовим соусом, копченим лососем, шпинатом та фетою, курячим фаршем, тунцем, тощо.
Спеціально для Вас ми підготували 7 найвдаліших варіантів фаршированих яєць.
Перш ніж фарширувати яйця, спочатку треба їх відварити, розрізати навпіл, відокремити білок від жовтка.
Фаршировані яйця з тунцем.
- 5 яєць “Ясенсвіт”
- 180 г консервованого тунця
- 1 цибулина
- зелень
- перець мелений
Приготування:
Нарізати дрібно цибулю, зелень, додати консервований тунець та жовтки, поперчити, посолити. Ретельно все перемішати і отриманою заправкою начинити яйця.
Фаршировані яйця з грибами.
- 5 яєць “Ясенсвіт”
- 180 г свіжих грибів (печериці, лисички або за вашим смаком)
- 1 цибуля
- 2 ст. л. вершкового масла
- сіль перець за смаком
- зелень
Приготування:
Помити гриби та цибулю, дрібно їх нарізати, смажити на вершковому маслі до готовності. Поперчити, посолити за смаком.
Додати смажені гриби до жовтків і перемішати до однорідної консистенції. За допомогою чайної ложки або кондитерського мішка з насадкою - нафарширувати яйця.
Прикрасити фаршировані яйця свіжою зеленню.
Фаршировані яйця з печінкою.
- 5 яєць “Ясенсвіт”
- 200 г курячої печінки
- 1 цибулина
- ⅓ ложка гірчиці
- зелень
Приготування:
Печінку помити, порізати шматочками, підсмажити на невеликій кількості олії
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити з печінкою. Готову печінку змолоти в блендері, змішати з жовтками, гірчицею і йогуртом. Отриманою заправкою начинити яйця.
Фаршировані яйця з буряком і оселедцем.
- 5 яєць “Ясенсвіт”
- 1 маленький буряк
- 2 філе оселедця
- 1 ст. л. йогурту
- 1 ч. л. вершків
- сіль, перець за смаком
- свіжа зелень
Приготування:
Відварити буряк до готовності, почистити і натерти.
Нарізати дрібно оселедець, додати буряк, йогурт, вершки, жовтки. Перемішати всі інгредієнти до однорідної заправки. За смаком додати сіль, перець. Ложкою або кондитерським мішком начинити яйця. Прикрасити свіжою зеленню.
Фаршировані яйця з сиром.
- 5 яєць “Ясенсвіт”
- 100 сиру (на ваш вибір, можна використовувати м’який сир, наприклад: Фета, Креметта)
- 2 ст. л. йогурту
- 1 ст. л. нарізаної цибулі
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Додати сир до жовтків, розтерти їх разом за допомогою виделки до однорідної консистенції. Додати йогурт і зелену цибулю до сирно-жовткової суміші. За смаком посолити, поперчити. Начинити яйця готовою заправкою.
Фаршировані яйця з зеленим горошком і кальмаром.
- 5 варених яєць “Ясенсвіт”
- 80 г кальмару відвареного
- ¼ склянку горошку консервованого
- 2 ст. л. йогурту
- 1 ст. л. зелені
Приготування:
Готовий кальмар змолоти у блендері, додати горошок, жовток та йогурт. За смаком додати сіль та перець. Готовою начинкою нафарширувати яйця, посипати нарізаною зеленню.
Фаршировані яйця з авокадо.
- 5 варених яєць “Ясенсвіт”
- 1 авокадо
- 1 ст. л. йогурту
- 1 ч. л. лимонного соку
- сіль, перець за смаком
- свіжа зелень
Приготування:
Розрізати авокадо навпіл, вийняти кісточку, виложити м’якоть авокадо в салатник з жовтками. Додати йогурт і лимонний сік. Змішати всі інгредієнти до однорідного поєднання. За смаком додати сіль та перець. Наповнити яйця отриманою начинкою, прикрасити зеленню.
Насолоджуйтесь різноманітними закусками з яєць від “Ясенсвіт”.