Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Фаршировані яйця: 7 різних начинок

Рецепт фаршированих яєць від "Ясенсвіт"

2.6 5

img 12903
Дивіться у Фото Відео матеріалі

Опис рецепту

Варені яйця - ідеальна база для створення смачних закусок. Ви можете начинити їх кремовим соусом, копченим лососем, шпинатом та фетою, курячим фаршем, тунцем, тощо. 

Спеціально для Вас ми підготували 7 найвдаліших варіантів фаршированих яєць.


Перш ніж фарширувати яйця, спочатку треба їх відварити, розрізати навпіл, відокремити білок від жовтка. 

Фаршировані яйця з тунцем.

  • 5 яєць “Ясенсвіт”
  • 180 г консервованого тунця 
  • 1 цибулина 
  • зелень 
  • перець мелений 

Приготування:

Нарізати дрібно цибулю, зелень, додати консервований тунець та жовтки, поперчити, посолити. Ретельно все перемішати і отриманою заправкою начинити яйця.  


Фаршировані яйця з грибами.

  • 5 яєць “Ясенсвіт” 
  • 180 г свіжих грибів (печериці, лисички або за вашим смаком) 
  • 1 цибуля  
  • 2 ст. л. вершкового масла  
  • сіль перець за смаком 
  • зелень 

Приготування: 

Помити гриби та цибулю, дрібно їх нарізати, смажити на вершковому маслі до готовності. Поперчити, посолити за смаком. 

Додати смажені гриби до жовтків і перемішати до однорідної консистенції. За допомогою чайної ложки або кондитерського мішка з насадкою - нафарширувати яйця. 

Прикрасити фаршировані яйця свіжою зеленню. 


Фаршировані яйця з печінкою. 

  • 5 яєць “Ясенсвіт” 
  • 200 г курячої печінки
  • 1 цибулина 
  • ⅓ ложка гірчиці 
  • зелень 

Приготування: 

Печінку помити, порізати шматочками, підсмажити на невеликій кількості олії 

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити з печінкою. Готову печінку змолоти в блендері, змішати з жовтками, гірчицею і йогуртом. Отриманою заправкою начинити яйця. 


Фаршировані яйця з буряком і оселедцем. 

  • 5 яєць “Ясенсвіт” 
  • 1 маленький буряк 
  • 2 філе оселедця 
  • 1 ст. л. йогурту  
  • 1 ч. л. вершків 
  • сіль, перець за смаком 
  • свіжа зелень

Приготування: 

Відварити буряк до готовності, почистити і натерти. 

Нарізати дрібно оселедець, додати буряк, йогурт, вершки, жовтки. Перемішати всі інгредієнти до однорідної заправки. За смаком додати сіль, перець. Ложкою або кондитерським мішком начинити яйця. Прикрасити свіжою зеленню. 


Фаршировані яйця з сиром. 

  • 5 яєць “Ясенсвіт” 
  • 100 сиру (на ваш вибір, можна використовувати м’який сир, наприклад: Фета, Креметта)
  • 2 ст. л. йогурту 
  • 1 ст. л. нарізаної цибулі  
  • сіль, перець за смаком

Приготування: 

Додати сир до жовтків, розтерти їх разом за допомогою виделки до однорідної консистенції. Додати йогурт і зелену цибулю до сирно-жовткової суміші. За смаком посолити, поперчити. Начинити яйця готовою заправкою. 


Фаршировані яйця з зеленим горошком і кальмаром.

  • 5 варених яєць “Ясенсвіт” 
  • 80 г кальмару відвареного
  • ¼ склянку горошку консервованого
  • 2 ст. л. йогурту  
  • 1 ст. л. зелені  

Приготування: 

Готовий кальмар змолоти у блендері, додати горошок, жовток та йогурт. За смаком додати сіль та перець. Готовою начинкою нафарширувати яйця, посипати нарізаною зеленню.  


Фаршировані яйця з авокадо.

  • 5 варених яєць “Ясенсвіт” 
  • 1 авокадо 
  • 1 ст. л. йогурту  
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • сіль, перець за смаком
  • свіжа зелень 

Приготування: 

Розрізати авокадо навпіл, вийняти кісточку, виложити м’якоть авокадо в салатник з жовтками. Додати йогурт і лимонний сік. Змішати всі інгредієнти до однорідного поєднання. За смаком додати сіль та перець. Наповнити яйця отриманою начинкою, прикрасити зеленню. 

Насолоджуйтесь різноманітними закусками з яєць від “Ясенсвіт”.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2023-07-14T12:38:26+03:00 2024-01-05T15:02:56+02:00
img 12903
замовити
онлайн